28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati ŠIŠANJE – detaljno tumačenje –

Sanjati šišanje simbolizira promjene, a sanjarica snove u kojima sami sebe šišamo tumači u smislu neugodnih promjena, a s druge strane sanjati kako šišamo nekog drugog prema sanjarici donosi pozitivne promjene.

Što znači sanjati ŠIŠANJE?

– sanjarica ŠIŠANJE –

Sanjati šišanje simbolizira promjene, a sanjarica snove u kojima sami sebe šišamo tumači u smislu neugodnih promjena, a s druge strane sanjati kako šišamo nekog drugog prema sanjarici donosi pozitivne promjene.

Sanjati šišanje svoje kose tumači se u smislu nadolazeći negativnih promjena koje ćemo sami indicirati, ipak ovakvi snovi mogu se tumačiti i u smislu straha od promjena.

Sanjati neke neobične frizure koje inače ne biste nosili, na primjer ako imate dugu kosu a sanjate kako brijete kosu ili se šišate na irokezicu simbolizira traumatične periode koji su iza vas. Ovakav sam u kojem imate drastične promjene frizure simbolizira i novi pristup i pogled na život, u smislu svojevrsnog rasterećenja. Ako vas neko drugi tako šiša i pravi vam takvu frizuru to simbolizira kako ste okruženi nekom agresivnom osobom koja se vrlo manipulativno ponaša prema vama, iako to najčešće nije osoba koju ste sanjali, nego osoba na koju vas možda na neki način podsjeća nekim svojim osobinama osoba koju ste sanjali.

Jako je pozitivno sanjati kako režete sijedu kosu, jer to simbolizira oslobađanje od nekih težih situacija i napredan, na neki način simbolizira kako ćete riješiti probleme za koje ste mislili da su nerješivi.

Sanjati kako se vi ili neka druga osoba služite škarama za šišanje, ali ne režete kosu nego nešto drugo to simbolizira „rezanje” negativnih elemenata iz života, te je naznaka pozitivnih promjena.

Tumačenje snova u kojima režete dlaku životinjama ovisit će o simboličnom značenju pojedine životinje. Na primjer ako uređujete, odnosno šišate psa, takav san trebate tumačiti u smislu problema s prijateljima.

Sanjati ŠIŠANJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.