24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati SVIJEĆE – detaljno značenje –

Snovi o plamenu svijeće simboliziraju žar, najčešće ljubavni iako se taj žar i ta strast može odnositi na bilo što što volite. Snove o svijeći je lako protumačiti. Trebate uzeti u obzir koliko ste svijeća sanjali, koliki je bio plamen i kakav je bio. U kratkim crtama, ovisno o tome kakav je plamen bio tolika će vam biti ljubav biti uzvraćena.
Što znači sanjati SVIJEĆE?

Što znači sanjati SVIJEĆE?

– sanjarica SVIJEĆE –

Snovi o plamenu svijeće simboliziraju žar, najčešće ljubavni iako se taj žar i ta strast može odnositi na bilo što što volite. Snove o svijeći je lako protumačiti. Trebate uzeti u obzir koliko ste svijeća sanjali, koliki je bio plamen i kakav je bio. U kratkim crtama, ovisno o tome kakav je plamen bio tolika će vam ljubav biti uzvraćena.

Ovisno o ostalim simbolima iz sna svijeće i njihov plamen mogu simbolizirati bilo kakav oblik strasti, no prema čemu gajimo ljubav i što volimo. Ako ste sanjali svijeće, a ljubavna situacija vam je stabilna i niste oko nje zabrinuti, vjerojatno se radi o potrebi da ispitate cjelokupni svoj životni smjer. Vjerojatno težite za što smislenijim životom, vjerojatno dosta razmišljate o tome koja je svrha vašeg života, a to vodi do toga da ćete preispitivati sve aspekte svog postojanja. Možda biste trebali razmisliti kojim aspektima života ste zadovoljni, koji pale životnu strast, te kako možete ugraditi elemente iz tog aspekta u cjelokupni život, kako bi vam život bio što ispunjeniji i u konačnici i svrhovitiji.

Pokušajte razmisliti što biste radili da ne morate brinuti o egzistenciji. Pokušajte čuti pjesme koja pjeva dubina vaše duše. Što vas uveseljava i što vam daje najviše energije. Nakon samoispitivanja vjerojatno će vam mnogo toga biti jasnije. Možda ste se nekad i zapitali koja je vaša životna svrha, ali niste pomislili kako je vaša životna svrha izravno povezana s vašom strasti. Strast nam je darovala majka priroda kako bi kako bi kroz strast otkrili razlog našeg postojanja. Radeći ono što vas energizira, što u vama budi strast, približit ćete se samospoznaji i bolje razumjeti smisao svog života. Ne samo da ćete živjeti sretnije slijedeći svoju strast, nego i mnogo ispunjenije. Vaša strast i vaša uvjerenja izvući će ono najbolje od vas. Osjetiti svoju strast, a već i samo je determinirati pomoći će vam u ostvarenju svih vaših ciljeva. Spoznajte svoju strast i prihvatite njenu moć, a produktivnost će procvjetati, a vi ćete osjetiti nevjerojatnu razliku i pomak. Svijeće simboliziraju svjetlost, a gdje ima svjetla ima i nade. Izgorjela svijeća predstavlja strahove, a nerijetko strahove od starenja ili umiranja, a kod muškaraca i strahove vezane uz potenciju.

Sanjati SVIJEĆE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.