23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati SVIRATI – detaljno tumačenje –

Sviranje označava kako će se neki problemi riješiti, te neke situacije postati snošljivije, pa čak i sretno lijepe.

Što znači sanjati SVIRANJE?

– sanjarica SVIRATI –

Snovi o sviranju glazbenih instrumenata su prekrasan znak. Glazba u snovima je općenito pozitivan simbol, ali proizvoditi glazbu, u smislu sviranja je jako pozitivan san. Često snovi o sviranju označavaju kako dolazi vaše vrijeme i kako ćete imati priliku pokazati sve svoje potencijale. Sviranje u snu signalizira kako imate stabilne temelje, te kako ćete harmonično napredovati. Melodija i ritam instrumenta koji ste svirali može označavati ritam vašeg života. U svakom slučaju označava kako dolaze promjene na bolje, bilo da dolaze u sporijem ritmu ili užurbanom.

Također, sviranje u snovima simbolizira i buđenje i osviještenost. Vjerojatno postajete svjesniji samoga sebe, svojih želja, onoga što vas usrećuje, a što vam smeta. Glazba u ovom slučaju predstavlja osobni rast, a glazba koju svirate u snovima otkriva vaše mentalno stanje. Ako slušate nježnu i laganu glazbu to znači da ste u mirnom psihičkom i emotivnom razdoblju. Ako sanjate da svirate u orkestru, to sugerira kako usklađeno funkcionirate u vlastitom okruženju, ali da ste osobno usklađeni i zdravi.

Sviranje u snovima je obično pozitivan i sretan simbol, ali mnogo toga prilikom tumačenja ovisi o kontekstu, ritmu i tempu glazbe, te načinu na koji svirate i instrumentu na kojem svirate. Ako svirate pred publikom, to sugerira da će i drugi sudjelovati u vašoj sreći, te kako ćete steći divljenje. Sviranje označava kako će se neki problemi riješiti, te neke situacije postati snošljivije, pa čak i sretno lijepe.

Sanjati sviranje gitare

Ako ste sanjali da svirate gitaru takav san predstavlja jaku požudu i emocije. Ako ste sanjali kako svirate gitaru san govori kako ste pod dojmom jakih emocija, vjerojatno ljubavnih. Na gitari se obično sviraju ljubavne pjesme, pa je vjerojatno san povezan s ljubavnim emocijama. Ovisno kakvu ste pjesmu svirali, da li tužnu ili veselu takav san govori da l iste zadovoljni ljubavnim životom ili osjećate neke poteškoće ili pak usamljenost. Razmislite o svome ljubavnom životu, te se pokušajte prisjetiti ostalih simbola iz sna, jer ćete iz konteksta moći dobiti ideju u kojem smjeru krenuti i rješavati ljubavne dileme. Sretne melodije koje ste u snu svirali sugeriraju sretne ljubavne emocije, dok tužne melodije kako trebate pronaći bolji način za nošenje s ljubavnom situacijom.

Sanjati da svirate klavir

Snovi u kojima sanjate klavir u pravilu su jako pozitivni snovi koji simboliziraju životnu radost i veselje. Takvi snovi govore o savladavanju prepreka i napredovanju. Tempo pjesme označava tempo kojim ćete napredovati. Sviranje klavira simbolizira važno životno razdoblje u kojem ste sposobno nositi se s onim što se stavlja pred vas, te kako će se uz malo truda vaši planovi uspjeti ostvariti, te ćete u konačnici biti sretni i zadovoljni. Naravno, tumačenje ovisi i o ostalim simbolima i kontekstu u kojem ste svirali klavir, pa za detaljno tumačenje trebate uzeti u obzir vlastite emocije i kontekst u kojem ste sanjali da svirate klavir.

Sanjati loše sviranje ili potrgani instrumenta

Ako sanjate kako svirate pokvareni ili potrgani instrument takav san simbolizira prevelika očekivanja. Slično značenje ima i ako sanjate da jako puno griješite dok svirate i da užasno zvučite. Pokvareni instrumenti simboliziraju prekinutu sreću, ali ako sanjate da na njima svirate, takav san sugerira kako morate osvijestiti činjenicu kako ste sami krojači vlastite sreće te kako se trebate potruditi da vam život bude potpuniji i zabavniji, te da se ništa neće dogoditi samo od sebe. Slomljeni instrumenti mogu označavati i neke slomljene ili povrijeđene osjećaje. Ipak, sviranje samo po sebi je pozitivan znak, pa čak i ako sanjate da svirate loš u glazbu to sugerira da ćete teške situacije riješiti na pozitivan način.

Sanjati SVIRATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.