Sanjati SVADBU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati SVADBU

Što znači sanjati SVADBU

Što znači sanjati SVADBU

– Sanjati  svadbu –

Sanjati  svadbu može imati pozitivno ali i negativno značenje ovisno o drugim simbolima koji se pojavljuju u snu.

Sanjati  svadbu u razdoblju kada se spremate za vjenčanje nema neko dublje značenje, nego je samo signal razmišljanja o vjenčanju i planovima za svadbu.

Sanjati vlastitu svadbu sugerira potrebu za donošenjem nekih odluka koje će imati općenit utjecaj na vaš život. Također, ovaj san može predstavljati uspjeh u nadolazećem periodu.

Sanjati da ste donijeli odluku o svadbi i o tome s partnerom ili nekim drugim razgovarate je dobar znak koji sugerira prihvaćanje okoline.

Sanjati da se ponovno udajete ili ženite za istu osobu s kojom ste u braku sugerira na jaku vezu sa sadašnjim partnerom / partnericom.

Sanjati da planirate  svadbu s nepoznatom osobom koju nikada niste sreli sugerira balans između staložene i agresivne strane osobnosti.

Sanjati da imate svadbu a da nema gostiju znak je sukoba s nekim iz bliže okoline.

Sanjati da ste na svadbi  od prijatelja znak je da ćete uskoro imati s tom osobom neki važan razgovor.

Sanjati veliko vjenčanje s puno ljudi je dobar znak koji govori o dobrom financijskom razdoblju ispred vas.

Sanjati da plešete na nečijoj svadbi znak je znak je konkurencije i da se osjećate ugroženo od nekoga i straha da će vas pobijediti.

Sanjati da ste pozvani na tuđu svadbu, ako ste već vi vjenčani sugerira nove početke. Sanjati da ste pozvani na nečiju svadbu, ako niste vjenčani, je dobar znak za vas na ljubavnom planu.

Sanjati SVADBA

 

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova