„Samo prijatelji“ ili ?

      Nema komentara na „Samo prijatelji“ ili ?

„Samo prijatelji“ ili ?

 

Mnogi ljudi mogu biti prijatelji sa suprotnim spolom bez da uopće razmišljaju o vezi, međutim događa se nerijetko da osobe varaju partnere pod izlikom „to mi je samo prijatelj/ica“.

Stoga, nije rijetko da prijateljstvo postaje problem u vezi. Ako vaš partner voli biti u društvu neke prijateljice, to je u redu sve dok iz druženja ne isključuju vas. Ako vaš partner odbija upoznati vas s prijateljicom i pozvati je u vaš dom, ili kada se to dogodi isključuje vas iz zajedničkih šala, ne objašnjava vam pozadinu priče, tada bi takvo prijateljstvo moglo predstavljati problem za vas, čak i ako vam partner tvrdi da među njima nikada nije bilo fizičkih kontakata.

Ako nikako ne možete biti sigurni, pokušajte se sami uključiti u njihov odnos ili zbližiti s njegovom prijateljicom. Pozovite je na kavu ili na druženje kroz neku aktivnost u kojoj obje uživate.

Krajnji teste trebao bi biti prijedlog partneru da joj namjestite spoj. Predložite nekoliko poznanika i pratite partnerovu reakciju. Njegovo držanje i stav o tome trebali bi vam dati jasan odgovor želi li prijateljici biti na drugom mjestu ili je želi čuvati samo za sebe.