19. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Flert u uredu

Flert u uredu

Najčešće ljudi flertuju u uredu, odnosno na radnom mjestu. To je zbog toga što ste tamo okruženi osobama, s kojima ste sigurni da imate bar jednu zajedničku stvar, daleko ste od partnera i vjerojatno vam je istovremeno i dosadno i pod stresom ste.

Ipak, flertovanje u uredu, ukoliko niste taktični može značiti kraj vaše karijere, posebno ukoliko vaši zavodnički pokušaj završi na sudu zbog seksualnog uznemiravanja.

Stoga,

– Nikad nemojte flertovati sa šefom ili osobom koja je izravno odgovorna vama.

– Neka vaše flertovanje bude privatno ili samo pred osobama od povjerenja. Osobama koje nisu uključene u zavođenje takva stvar može biti neprijatna i kreirati neugodno radno okruženje.

– Nemojte flertovati s pripravnicima. Oni su tu da nešto nauče, a u nekim slučajevima takvo ponašanje može trajno narušiti njihov poslovni ugled.

– U uredu ste da biste radili. Nemojte flertovati s osobom koja na očigled svih pokušava obaviti neki posao ili dok se posao gomila na vašem radnom stolu.