Sanjati SLJEPOĆU – detaljno značenje –

Što znači sanjati SLJEPOĆU?

Što znači sanjati SLJEPOĆU?

– sanjarica SLJEPOĆA –

Sljepoća može predstavljati nemogućnost da vidite neke aspekte svog života, ovakav san signalizira da ne možete vidjeti neke stvari jer ste zaneseni nekim idejama. Sljepoća u snu simbolizira potrebu da cjelovitije sagledamo svoj život i integriramo ono svjesno i podsvjesno. Trebali biste uzeti u obzir kontekst sna i ostale simbole iz sna kako biste mogli što preciznije sebi protumačiti san i kako biste znali na koje područje, odnosno na što se sljepoća odnosi.

San o sljepoći predstavlja poruku vaše nutrine, potrebu da proširite horizonte i vidite dalje od onoga što trenutno vidite. Možda čeznete za nekim novim iskustvima dok obavljate svoje rutinske poslove ili nemate uvjete za putovanja. Možda, ste zaneseni nekom idejom od strane nekih osoba i prihvaćate kao neprikosnovenu istinu, dok zapravo ne vidite pravo stanje stvari. San o sljepoći sugerira kako bismo trebali maksimalno iskoristiti resurse i ono što imamo kako bismo proširili svoje vidike i ispunili svoju potrebu da vidimo.

Sam simbol sljepoće ne otkriva koje je rješenje za vaš problem, to možete tek naslutiti iz ostalih simbola iz sna, ali ukoliko ne znate otkuda krenuti, možda je čitanje o temama koje vas privlače i intrigiraju dobar početak. Možda na taj način dobijete intelektualnu stimulaciju koja vam je potrebna da shvatite pravo stanje stvari. Svakodnevno odvajanje vremena za aktivnosti koje nas intrigiraju, a koje se razlikuju od naše rutine i onog čime smo uobičajeno okruženi, pomaže nam da zadovoljimo našu znatiželju, ali i da na drugačiji način započnemo gledati neke uobičajene stvari. Nova iskustva i nova saznanja pomažu nam da rastemo kao osoba i postanemo otvoreniji.

Sanjati sljepoću može biti signal da smo zaglibili u rutini svakodnevnog života i da se osjećamo sputano i slijepo za ostatak svijeta. Pa zbog toga ako ste sanjali sljepoću prvi korak neka bude proširiti vlastite mentalne horizonte, otvoriti se novim iskustvima, baviti se novim stvarima, pružiti priliku novim idejama i novim ljudima, a odgovor na pitanje na što ste trenutno slijepi i što dobro ne vidite će doći sam od sebe. Što više učinite, više čitate o drugačijim stvarima to ćete prirodno biti izloženiji novim idejama i načinima razmišljanja za koje ranije niste bili sposobni. Svako novo znanje nadahnjuje za još više znanja. Kada krenete zadovoljiti vlastitu znatiželju, proširit će vam se vidici i otvoriti oči.

Sanjati SLJEPOĆA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.