Sanjati JAJA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati JAJA

Što znači sanjati JAJA

– sanjati jaja –

Snovi o jajima nisu česti snovi, iako su jaja nešto s čim se susrećemo svaki dan. Kod tumačenja jaja veliku ulogu ima količina jaja koja se usnu pojavljuje.

Ako sanjate normalnu količinu jaja, količinu koju možete u nekom periodu iskoristiti tada jaja imaju pozitivan simboliku. Međutim, ako sanjate previše jaja, takav san govori o tome da radite konstantno na jednom području, da ste sve snage usmjerili u jednom smjeru, a da vam to neće donijeti očekivanu korist. Ovakav san ne govori o gubitcima, nego o potrebi da trebate pomalo raspršiti interese kako ne bi došlo do prezasićenosti jednim te istim. Emotivno ovaj san govori o pohlepi, koja u život ne donosi ništa dobro. Možda ste na nekom području previše gramzljivi i nakupljate stvari koje vam ne trebaju.

Jedan od najpozitivnijih snova vezanih uz jaja, je da sanjate jaja u gnijezdu ili kokošinjcu. Sanjate li jaja u gnijezdu to simbolizira ljubavnu sreću, čvršće povezivanje i brak. Jaja u kokošinjcu također se odnose na ljubavnu sreću. Ovaj san se može tumačiti i u kontekstu ubiranja plodova truda.

Sanjati kako se igrate s jajima ili bojite jaja simbolizira vesele događaje. Pred vama su neke prilike koje biste trebali iskoristiti. Ovim snom vaša podsvijest šalje signal da već primijeti pozitivne naznake, te kako se trebate opustiti i očekivati najbolji rezultat.

Sanjati kako razbijate jaja ili pokvarena jaja ima negativnu konotaciju, posebno ako se radi o velikoj količini jaja. Simboliziraju neke negativne događaje kroz koje prolazite ili čije naznake već sada primjećujete. Razbijena jaja često simboliziraju probleme u komunikaciji ili neprilagođenost. Pojavit će se neke situacije u kojima ćete se osjećati neprilagođeno i kao da tamo ne pripadate. Možda ćete se teško kontrolirati, pa svakako pazite da ne uvrijedite nekoga ili ne osramotite svojim ponašanjem sebe ili svoje bližnje.

Sanjati žumanjak također nije prekrasan simbol. Ovakav san govori kako morate prodrijeti u samu srž nekog problema kako biste ga riješili, a to nikad nije lagan zadatak. Ako ste sanjali žumanjak jajeta to je simbol da trebate prvo razbiti jaje i odstraniti ljusku da biste vidjeli što se krije u nutrini, da stvari (ali i ljudi) nisu onakve kakvima se čine na površini.

Ako ste sanjali mnogo jaja vjerojatno prolazite kroz anksioznu fazu povezano s vašim očekivanjima, kada shvaćate da je mnogo vašeg truda bilo uzalud, a mnogo odrađenog pola beskorisno. Vjerojatno vas je strah kako bi se neke okolnosti mogle promijeniti a vaš trud pasti u zaborav. Međutim, strahovanjem ništa ne postižete, te vas ovakav san potiče na kreativnost i da iskoristite ono što imate, a ne da budete zabrinuti. Danas odvojite nekoliko minuta kako biste zamislili svoju budućnost, vizualizirajte detalj po detalj, svako područje vašeg života kako biste uvidjeli što želite od života i kakav bi on bio kada bi vam sve pošlo za rukom. Poželite da sve bude baš tako kako ste zamislili, a zatim odvojite dovoljno vremena da razradite strategije kako doći do tog cilja. Zamišljanje pozitivnog ishoda i pozitivnih rezultata, je način na koji svoja očekivanja pretvaramo u ciljeve, te se iz pasivne faze transformiramo u aktivnu. Ako napišemo na papir kako nešto želimo ostvariti već imamo razrađenu i taktiku, a sve to nam može pomoći da ostvarimo ono što želimo. Ako se usredotočimo na propušten prilike i neostvarene snove umjesto na potencijale, kreiramo oko sebe negativnu atmosferu koja ne privlači napredak. Vjerujete u sebe i svoje sposobnosti, te se trgnite i radite prema vlastitom napretku ako želite biti tamo gdje se vidite u budućnosti.

Sanjati JAJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*