23. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Kako ga učiniti ljubomornim?! [ LJUBAV ]

Kako ga učiniti ljubomornim?!

Za oživljavanje veze treba učiniti svjestan napor. Ako vaš muškarac u posljednje vrijeme jedva da i primijeti kada ste ušli u sobu ili je toliko zauzet gledanjem nogometa da nema vremena za vas, vrijeme je za tajno oružje – ljubomoru.

-1- Ogledalce, ogledalce ti na stijeni

Dobro se pogledajte. Izgledate li seksi? Zakažite termine u salonima ljepote i vratite svoj zanosni izgled.

-2- Potrošite na sebe

Čuvate novac za njegovu novu kravatu? Potrošite ga na sebe. I nemojte mu spominjati kada dođe kući, nego tek kada odjenete.

-3- Izađite s djevojkama

Nemojte sjediti kod kuće zivkajući ga i propitkujući kad se vraća. Budite neovisni i bavite se svojim aktivnostima.

-4- Upišite se u teretanu

Upišite se u teretanu, te mu spomenite nekoliko muških „prijatelja“ koje tamo susrećete ili ste upoznali. Nemojte zaboraviti pohvaliti njihove bicepse.

-5- Buket pitanja

Neka vam prijateljica pošalje buket cvijeća i ne navede od koga je. Kada dođe ponašajte se normalno i nemojte ga pitati je li on poslao.

-6- Iskoristite susjeda

Pozovite susjeda da vam popravi neku slomljenu stvar ili popravi nešto u vrtu. Naravno, pozovite ga dok je vaš muž u blizini, kako susjed ne bi pogrešno interpretirao vaš poziv.

-7- Budite sigurni u sebe

Ako ga volite, budite toliko umjereni da ga ne povrijedite. Jedna je stvar malo se poigrati, a potpuno druga nekoga provocirati i izazivati napade ljubomore.