20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

33 stvari o muškarcima koje žena treba znati [ LJUBAV ]

33 stvari o muškarcima koje trebate znati

-1- Muškarci ne traže super zgodne cure, nego pristojne i cure koje se znaju predstaviti u najboljem svjetlu.

Žene trebaju znati da je sve stvar prezentacije.

-2-Muškarci ne žele vidjeti svoju curu kako zavodi drugog. Često žene misle da će ljubomora potaknuti ljubav, ali žene trebaju znati o muškarcima da im nije privlačno vidjeti svoju curu kako zavodi drugog.

-3-Muškarcu se možete sviđati jedne minute, a da vas zatim zaboravi. Žene trebaju znati da muškarci mogu vrlo brzo promijeniti mišljenje.

-4- Muškarci teško imaju razumijevanja za drugačija mišljenja. Žene trebaju znati kako muškarci vole biti u pravu.

-5- „Što radiš“ i „Jesi li već jela“ tipična su pitanja koja postavlja na početku razgovora kako bi izbjegao šutnju. Žene trebaju znati kako su ovo pristojna i dobroćudna pitanja na koje pokazuju da se brinu o vama.

-6- Muškarac može cijeli dan zavoditi cure uokolo, ali kada ode u krevet, mislit će na onu do koje mu je stalo. Žene trebaju znati, da i muškarci razmišljaju o djevojkama do kojih im je stalo, čak i ako se cijeli dan prave da je sve ok.

-7- Kada vas muškarac voli, zanemarit će sve vaše nedostatke. Žene trebaju znati kako su muškarcima vaši nedostaci manje bitni nego vama.

-8- Muškarci su ludi za ženskim osmijehom. Žene trebaju znati kako muškarci vole nasmiješene cure.

-9- Muškarci će učiniti sve da bi privukli pažnju djevojke koja im se sviđa. Žene trebaju znati o muškarcima i ovu stvar. Ako mu se sviđate, neće se praviti kao da mu se ne sviđate.

-10- Muškarci mrze kada pričate o bivšim dečkima. Žene trebaju znati kako pričom o bivšima muškarce nervirate i ne kreirate privlačnu atmosferu.

-11- Ako dečko želi upoznati vaše roditelje, upoznajte ga. Nemojte se premišljati. Žene trebaju znati da su i muškarci znatiželjna bića i njih zanima više o vama i u kakvoj atmosferi ste odrastali.

-12- Muškarci ne piju da bi se otvorili i dobili hrabrosti. Piju radi vlastitog zadovoljstva.

-13- I muškarci plaču. Žene trebaju znati o muškarcima da i oni plaču, osjećaju i budu jako emotivni.

-14- Muškarci se uvijek nadaju i imaju velike snove. Žene trebaju znati kako muškarcima je jako bitna vizija bolje budućnosti. Instinktivno teže napretku.

-15- Ne trebate provocirati muškarca da bi za zaveli, nego zavoditi. Žene trebaju znati kako muškarcima provociranje privlači pažnju, ali ne nužno pozitivnu.

-16- Muškarci teško priznaju poraz, pa će učiniti sve da dobiju natrag djevojku koja ih je nogirala. Žene trebaju znati da vas muškarac može danima zavoditi i moliti da mu se vratite, samo da bi dokazao da to može, a nakon što pristanete shvatiti da to nije to i sutradan vas ostaviti.

-17- Žene trebaju znati da kada dodirnete muškarčevo srce, nema povratka unatrag.

-18- Ako kažete „Znaš što… ma nije bitno… zaboravi…“ on  će donijeti zaključak koji nije ni blizu onome što ste mislili.

-19- Muškarci vole dodire. Žene trebaju znati o muškarcima da oni više vole dodire nego riječi.

-20- Muškarci su dobri govornici, ali teško nalaze riječi kada im se neka cura svidi.

-21- Ako vam muškarac ne želi učiniti uslugu koju može, to znači da mu se ne sviđate. Žene trebaju znati kako muškarci vole raditi usluge, te ako je odbio napraviti neku uslugu, za koju ste sigurni da može, da mu se  vjerojatno ne sviđate.

-22- Kada  cura kaže nisam zainteresirana, muškarac uglavnom čuje  „pokušaj drugi put ponovno“. Žene moraju znati kako i muškarci interpretiraju riječi onako kako ih žele čuti.

-23- Muškarcima uvijek trebate reći točno što želite, ako ne želite neugodna iznenađenja.  Žene trebaju znati o muškarcima da vole interpretirati na svoj način vaše riječi, ali gotovo uvijek će reći točno ono što misle bez izmotavanja.

-24- Muškarci mrze slabiće, pa i sebe ako smatraju da su slabići. Žene trebaju znati o muškarcima da će ih najviše cijeniti ako ne dotiču teme koje im ruše samopouzdanje.

-25- Muškarci vole svoje mame. Žene moraju znati da ono što vi na muškarcima smatrate manom, njima je stvar koju žele raditi i ne žele mijenjati.

-26- Muškarac bi dao svoj novac za ručak, samo da bi curi koju voli mogao kupiti ruže.

-27- Muškarac često misli o djevojkama kojima se sviđa, ali to ne znači da se one njemu sviđaju. Žene trebaju znati da muškarci dosta razmišljaju o curama koje pokažu interes za njih, ali na taj si način samo podižu ego.

-28- Nikad ga ne možete razumjeti osim ako ga slušate. Žene moraju znati da je muškarcima lakše biti iskren nego umotavati emocije.

-29- Ako vam kaže da vas voli, onda vas voli. Žene trebaju znati da ne trebaju propitkivati iskrenost kada je ova rečenica u pitanju.

-30- Žene su muškarčeva slabost.

-31- Muškarci su vrlo otvoreni o svojim stvarima.

-32- Muškarci mogu proširiti trač ako žele puno brže od žena.

-33- Žene trebaju znati kako je dobro  testirati muškarca prije nego mu pođete vjerovati, ali nemojte testove ponavljati.

6 stvari koje žene trebaju znati o muškarcima, a za koje su i znanstvena istraživanja pokazala da ih muškarci vole

– Crveno –

Nekoliko istraživanja pokazalo je kako muškarci obožavaju crvenu boju i preferiraju žene koje nose crveno.

– Maženje –

Znanstvene studije pokazale kako parovi koji se maze rjeđe posjećuju liječnika, ali rjeđe se razvode.

– Grudi –

Muškarci jednostavno vole gledati u grudi, primjećuju ih i vole žene s većim grudima. Znanstvena činjenica.

– Brak –

Postoji mit da se muškarci ne žele ženiti. Međutim, to nije istina. Sva znanstvena istraživanja su pokazala kako muškarce brak privlači baš jednako kao i žene.

– Hvalisanje –

Žene trebaju znati da se muškarci vole hvaliti pred ženama, a posebno pokazivati stvari koje posjeduju. Primjerice auto.

– Brinete –

Mit je kako muškarci više vole plavuše. 60 posto muškaraca smatra kako su brinete privlačnije.