29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Isplati li se glumiti neosvojivu?

Sigurno ste čuli savjet kako muškarci padaju na cure koje su neosvojive i nezainteresirane, ali razmislite još jednom. Jeste li ikad čuli nekog svog ...

Isplati li se glumiti neosvojivu?

Sigurno ste čuli savjet kako muškarci padaju na cure koje su neosvojive i nezainteresirane, ali razmislite još jednom. Jeste li ikad čuli nekog svog prijatelja ili poznanika kako govori: lud sam za njom, nju je tako teško osvojiti?!

Hoće li takvo ponašanje privući tipa koji nije zainteresiran? Ne. To što niste dostupne nema nikakvog učinka na dečka kojeg ionako nije briga.

Hoće li glumljenje neosvojive “povećati vašu vrijednost na tržištu”? Ne. Zapravo, potpuno suprotno. Ako izgledate kao da ne izlazite s dečkima oni će se pitati što nije u redu s vama.

Hoće li ga nezainteresiranost natjerati da se više trudi oko vas? Ne u dugoročnom smislu. Možda kratkoročno može upaliti, ali svaki normalan dečko će odustati ako ne pokažete nikakvo zanimanje ni nakon nekoliko njegovih pokušaja.

Imajte visoke standarde, ali budite zaljubljivi i dajte povratnu informaciju, jer prava ljubav je rijetka pa nemojte dodatno uništavati šanse igranjem bilo kakvih igrica.

Opširnije o temi kako osvojiti muškarca

Savladajte umjetnost osvajanja muškaraca