Sanjati GUŠTERA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati GUŠTERA

– sanjarica gušter –

Snovi o gušterima iznimno su rijetki snovi. Neki kažu kako trebate sanjati svaku noć i sjećati se svakog svoga sna bar tri godine, da bi se pojavio san o gušterima. Što znači da ako se sjećate sna od svake treće noći, da je šansa da ćete se sjećati sna o gušteru jednom u svakih deset godina. Budući da je takav san jako rijedak nije neobično da se ljudima usiječe u pamćenje i da traže značenje ovakvog sna. Naravno da biste protumačili ovaj san, jako je bitno da uzmete sve druge simbole iz sna u obzir, kao biste znali na što se odnosi ovakav san. U svojoj osnovi tradicionalna sanjarica objašnjava kako san o gušterima označava preseljenje, ali i bilo kakvu drugu promjenu vezanu uz boravak. Gušteri su simboli za potragu za boljim životom, oni se često sele kako bi pronašli bolje uvjete za život. Gušter simbolizira veću životnu promjenu promjenu u vlastitom okruženju.

Ako ste sanjali velikog guštera, on simbolizira velike promjene i velike prilike na nekom životnom polju, ovisno o boji i kontekstu u kojem ste guštera sanjali, mali gušter simbolizira male promjene i male prilike.

O boji guštera kojeg ste sanjali ovisi i tumačenje vašeg sna, pa po boji možete pretpostaviti hoće li promjena u vašem okruženju biti pozitivna ili negativna. Crni gušter govori o negativnim promjenama, crveni gušter sugerira promjene, uglavnom pozitivne vezano uz ljubavni život. Možda ćete se s parterom odlučiti na zajednički život, zaljubiti pa promijeniti okruženje ili će se desiti neka druga promjena u ljubavnom smislu za koju vaša podsvijest već vidi naznake iako one nisu toliko očite u stvarnosti i na svjesnoj razini ih još uvijek ne prepoznajete. Ako ste sanjali žutog guštera očekuje vas ljubomora i neki vid borbi u vezi. Ako ste slobodni, sanjati žutog guštera predstavlja nove ljubavne odnose koji neće biti iskreni i biti će puni ljubomore, osjećaja borbe, a možda čak i prevare.

Zeleni gušter iz sna donosi povećanje zarade i promjenu okruženja koja će biti pozitivna u financijskom smislu. Obično se ovaj san odnosi na preseljenja ili promjenu posla, koja donosi značajno poboljšanje financijske situacije.

Poznati su tipovi guštera koji se bojom prilagođavaju svome okruženju, pa ako ste sanjali guštera koji mijenja boje takav san je san upozorenja. Netko vam radi iza leđa, kako bi se na vašem neuspjehu okoristio. Obratite pažnju na ono što radite. Nemojte puno drugima vjerovati i pustiti da vas na nešto nagovaraju, nego se pouzdajte u sebe i svoje sposobnosti, radite predano, odgovorno i požrtvovno, tada ćete uspjeti izbjeći prepreke koje vam drugi namjerno postavljaju.

Ako ste sanjali mrtvog ili kako ubijate guštera to je signal kako će sve sjesti na svoje, riješit ćete poslove koje ste dugo odgađali, te da ćete se sretno „skrasiti”. Može se odnositi na ljubavni, poslovni život ili rješavanje stambenog pitanja.

Sanjati kako bježite od guštera simbol je straha od promjena i problema. Neki problematične situacije u vašem životu mogu se lako riješiti, ali problem je u vašoj nezainteresiranost, strahu ili ignoriranju problema. Trebate se uhvatiti u koštac sa situacijom i shvatit ćete kako nije ni približno zahtjevna kako ste mislili.

Mnogi ljudi misle da su gušteri zmije ili zmije gušteri, međutim, zmije i gušteri imaju potpuno drugačije značenje u snovima. Jedino ako ste sanjali tip guštera bez nogu, tipa sljepić, koji i mnogi u stvarnom životu poistovjećuju sa zmijom, tada možete pogledati i značenje simbola zmije u snovima.

Sanjati GUŠTER

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*