29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati GRANJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati GRANJE

Što znači sanjati GRANJE

– sanjarica GRANJE –

Snove o granama i granju treba tumačiti u smislu izgleda granja te gdje je granje bilo smješteno, te u kojem se kontekstu pojavilo granje. Nije isto ako ste sanjali skupljanje granja za ogrjev ili ste sanjali da se divite granju u nekom prirodnom parku. U životu stabla povezujemo sa životom i puninom života, tako suho stablo ili granje bez tragova života se povezuje sa prazninom i ispraznošću.

Kada tumačite neki san, a posebno ovako san kojem je glavni pojam pun višestruke simbolike morate znati kako taj san nitko osim vas ne može protumačiti. Morate se zamisliti što granje predstavlja za vas, a zatim mu pridodati vlastiti simboliku. Predstavlja li granje za vas uvelu prirodu, kraj lijepog stabla ili predstavlja drva za ogrjev, buđenje nove sezone?! Simbolika drva, pa tako i suhog granja je jako snažna, ali i previše osobna da bi se san s granjem mogao osobno tumačiti. Ispod su navedeni neki primjeri konteksta u kojem se može sanjati granje, ali tumačenje uzmite s rezervom, te uvijek osobnu simboliku granja stavite ispred općenitog tumačenja.

Sanjati granje koje ne izgleda dobro znak je bolesti ili vijesti o nečijoj bolesti. Osušeno granje govori o jeseni, o prolasku najboljeg razdoblja, te nagovještava zimu. S druge strane sanjati grane na kojima je zeleno lišće znak je da dobrog razvoja poslovne situacije. Sanjati grane na kojima su behari, odnosno proljetno cvijeće, govori o dobrom početku, uspješnom startu iz kojeg će se razvijati kasnije plodovi.

Sanjati granje s plodovima voća znak je dobrog razdoblja i ugodnog druženja s prijateljima. Plodovi voća govore kako se nalazite u produktivnoj fazi, gdje ćete uživati u plodovima vlastitog rada.

Sanjati granje koje ne možete dosegnuti znak je da ćete se za uspjeh morati više potruditi i da vam treba više strpljenja. Ako želite dohvatiti nešto s granja morate pronaći načina da dođete do plodova, tako i u stvarnom životu morate pronaći pravi način i potruditi se kako biste ostvarili ono što ste planirali.

Sanjati da režete slomljeno granje je pozitivan znak koji sugerira da će vam se ostvarit želje. Ovaj san kao da govori o o tme da se rješavate suhoh granja kako biste oslobodili prostora za svježe ideje.

Sanjati puno slomljenih grana znak je poslovnih problema. Ovakav san sugerira kako ćete morati razmisliti o rezervnim opcijama, truditi se više, te napraviti nove planove želite li ostvariti uspjeh.

Sanjati suho i neuredno granje znak je da trebate preispitati svoje ciljeve jer su vjerojatno teško ostvarivi. Sanjati granje u vlastitom dvorištu, sanjati dvorište puno granja sugerira kako su neki poslovi pri kraju, te kako trebate promijeniti taktiku i zasaditi nove sadnice u životu kako biste se aktivirali, renovirali i osvježili.

Gole grane i granje bez lišća obično vežemo simbolizmom uz jesen. I dok je obično ono što mislimo uz jesen ugodna topla atmosfera uz šalicu čaja ispred kamina ili peći, granje simbolizira kako toj ugodnoj atmosferi mora nešto prethoditi, morate skupiti granje, odraditi sve jesenske poslove i pripremiti se za zimu. Suha stabla koja možemo poistovjetiti sa granjem, a nose simboliku sušnog razdoblja, gdje treba biti strpljiv i čekati da zima prođe pripremajući se za novo proljeće i buđenje.

Simbolika stabla pa tako i granja u smislu suhog stabla je vrlo moćna. Poistovjećujemo izgled stabla s puninom nečijeg života, zbog toga snovi o stablima, ali i granju ostavljaju dubok dojam, ali ipak u konačnici sve ovisi o vama i načinu na koji gledate svijet oko sebe, pa tako i tumačite ovaj san.

Sanjati GRANJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.