16. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati DRVA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati  DRVA i DRVENE STVARI

Što znači sanjati  DRVA i DRVENE STVARI

Sanjati drvo možete kao drvo u smislu stabla ili drvo u smislu materijala.

Sanjati drvo u smislu materijala

Snovi o tome da je nešto napravljeno od drva predstavlja vaše vjerovanje kako je nešto kvalitetno u vašem životu, te da su vaše potrebe na tom polju zadovoljene.

Snovi o drvenim stvarima uglavnom su pozitivni. Drvo je simbol za nešto zadovoljavajuće i kvalitetno, ali opet lako zamjenjivo i prilagodljivo. Sugerira da ako ste zadovoljni trebate se pridržavati svojih izbora, a ako niste da se ne ustručavate krenuti dalje tražiti nove aktivnosti, postavljati nove ciljeve i težiti novim pobjedama.

Sanjati da cijepate drva simbolizira predstojeća pozitivna rješenja, te smanjenje opterećenja i problema. Situacija koja nije bila najbolja postupno će se popraviti do zadovoljavajuće razine. U ovom slučaju snovi o drvu ne simboliziraju privremenost, nego da situacija postaje trajnija i bolja.

Sanjati skupljanje drva signalizira svađe, ali privremene. Možda ćete se s nekim porječkati ili posvađati, ali to neće imati trajnih implikacija na vaš odnos.

Sanjati kako drva ili drveni predmeti gore ili ih vi palite pretkazuje probleme u bliskoj budućnosti, ali koje ćete uz strpljenje i pametne odluke nadići.

Sanjati drvo u smislu stabla

Jedna od najvažnijih stavki pri tumačenju stabla je sezona, odnosno godišnje doba. Nije nevažno je li stablo u vašem snu bilo stablo u proljeće kada cvate i razvija se, u ljeto kada je zelenilo u punom sjaju, stablo u jesen kada opada lišće ili zimsko stablo. Opadanje lišća i stablo u jesen općenito označava krajeve, kraj neke romantične veze ili nečega što vam je jako važno. Zimsko stablo govori o mudrosti i iskustvu. Proljetno stablo simbolizira rast i razvoj, te cvjetanje novih projekata. Sanjati kako puše vjetar i ljulja drvo sugerira kako ste snažna osoba koja se može osloniti na vlastite resurse.

Stabla i njihov prolazak kroz godišnja doba simboliziraju i naš život i prolazak kroz različite dobne faze. Želja da budemo stariji, ili žaljenje za mladim danima zapravo predstavlja poricanje vlastitog života i negiranje njegove ljepote u sadašnjosti.

U svakoj životnoj dobi možemo prolaziti kroz prekrasna iskustva, te svaka životna dob daje doprinos našem cjelokupnom postojanju. Uživanje i oduševljavanje sa svakim novim danom trebalo bi biti prisutno nevažno imate li 30, 50, 70 ili 90 godina. Svaka nova godina, pa čak i svaki novi dan dar je koji imamo i koji trebamo cijeniti, a svjesno ga obogatiti novim iskustvima. U mladim godinama trebate prihvatiti ljepotu mladosti i bezbrižnosti, znati kako ste u procesu učenja, te uživati u svakom osobnom napretku i novim znanjima. Također trebate i prihvatiti to da nemate sve odgovore. Kako se lagano krećemo kroz srednje godine postajemo samo-osviješteni, shvaćamo kako smo saznali odgovore na mnoga pitanja, te kako su mnogi naši strahovi izliječeni. Trebate cijeniti zrelost koju ste postigli. Tada se više ne bojite istraživati nepoznate teritorije ili mijenjati ono s čim niste zadovoljni. U srednjim godinama znate postaviti životne prioritete i cijeniti životnu slobodu.

U srednjim godinama počinje novo rođenje. Imate dovoljno snage još uvijek za sve što želite, a dovoljno mudrosti da znate što želite. Možete okrenuti novu stranicu, a možete poboljšati onu koju već dugo vremena pišete. Snovi o drvu, stablu govore kako trebamo uživati o onome što imamo, a ne čeznuti za nečim što je prošlo.

Sanjati stablo simbol je i meditacije i odmora. Ovakav san ovisno o kontekstu može se protumačiti i kao signal kako se trebate odmoriti i usporiti. Vaša vam podsvijest sugerira kako treba smanjiti tempo i više se usredotočiti na ono što proživljavate u životu. Ako ste sanjali nekoliko stabala ili možda šumu odozgo, zapitajte se što to pokušavate skriti od drugih ljudi.

Sanjati DRVA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.