Sanjati DRVA – detaljno tumačenje –

      Nema komentara na Sanjati DRVA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati  DRVA i DRVENE STVARI

Što znači sanjati  DRVA i DRVENE STVARI

Snovi o tome da je nešto napravljeno od drva predstavlja vaše vjerovanje kako je nešto kvalitetno u vašem životu, te da su vaše potrebe na tom polju zadovoljene.

Snovi o drvenim stvarima uglavnom su pozitivni. Drvo je simbol za nešto zadovoljavajuće i kvalitetno, ali opet lako zamjenjivo i prilagodljivo. Sugerira da ako ste zadovoljni trebate se pridržavati svojih izbora, a ako niste da se ne ustručavate krenuti dalje tražiti nove aktivnosti, postavljati nove ciljeve i težiti novim pobjedama.

Sanjati da cijepate drva simbolizira predstojeća pozitivna rješenja, te smanjenje opterećenja i problema. Situacija koja nije bila najbolja postupno će se popraviti do zadovoljavajuće razine. U ovom slučaju snovi o drvu ne simboliziraju privremenost, nego da situacija postaje trajnija i bolja.

Sanjati skupljanje drva signalizira svađe, ali privremene. Možda ćete se s nekim porječkati ili posvađati, ali to neće imati trajnih implikacija na vaš odnos.

Sanjati kako drva ili drveni predmeti gore ili ih vi palite pretkazuje probleme u bliskoj budućnosti, ali koje ćete uz strpljenje i pametne odluke nadići.

Sanjati DRVA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Odgovori

*