Najbolji način da VRATITE BIVŠEG – Kako vratiti ljubav

Najbolji način da VRATITE BIVŠEG – Kako vratiti ljubav?

Najbolji  način da vratite bivšeg je da mu dopustite da vidi kakav bi mu život bio bez vas. To bi značilo da ga trebate ignorirati nekoliko tjedana. Kada shvati koliko je izgubljen on će nazvati vas. Ali i tada nemojte biti previše dostupni. Neka vas on ponovo „lovi“. Na taj način će on shvatiti koliko vas treba i koliko vas voli.

Ukoliko kroz tih nekoliko tjedana pronađe novu ljubav ili ne pokaže želju za pomirenjem, tada nije ni bio za vas. Tada se i vi trebate okrenuti novom životu i tražiti novog partnera s kojim ćete se bolje slagati i s kojim ćete imati sličnije poglede na život i zajedničku budućnost.

Kako vratiti bivšeg? Izbjegavajte ove pogreške

Kada se želite što prije je moguće vratiti u život i misli bivšeg često nesvjesno radite kritične greške koje mogu ozbiljno pokvariti vaše šanse. Mnogi nikada neće uspjeti vratiti bivšeg zbog neke glupe uobičajene pogreške koju su mogli izbjeći. Ovo su one najčešće:

–         Prerano ga zovete nakon prekida

Dopustite mu da shvati kako izgleda život bez vas, kada izgubi sve ono na što je navikao i što mu je bilo lijepo.

–         Proučavate vašu ljubav iznova i iznova, te ponavljate kako ćete umrijeti bez njega

Ovo nemojte ponavljati ni sebi ni njemu. Jako je bitno nakon svakog prekida okrenuti se novim stvarima i razvijati interese. Ovisnost o bilo kome ili bilo čemu nije nikome zabavna ni privlačna.

–         Ispričavate se iznova i iznova

Ako ste pogriješili i ispričali se, to je dovoljno. Pustite neka vrijeme odradi svoje. Ovako ćete postati i naporni. Kada se dojmovi smire, možete se ponovno javiti i razgovarati, ali nemojte biti naporni.

–         Govorite svome bivšem kako radi veliku pogrešku

Ako vas ostavlja naravno da radi veliku pogrešku, ali to bi on trebao shvatiti. To što vi to ponavljate neće pomoći. Jedino što možete napraviti je pustiti i nadati se da će to sam nakon nekog vremena shvatiti.

–         Govorite svome bivšem koliko ste usamljeni i depresivni bez njega

Od svih pogreški ovo je najgora koju možete napraviti. Nije dobro ni govoriti bivšem, ni biti usamljen i depresivan. Umjesto da se njemu žalite, ukoliko je to stvarno istina radije potražite stručnu pomoć.

–         Iznosite pogrešku ponovno i raspravljate samo kako biste zadobili njegovu pažnju

Ukoliko želi s vama razgovarati to je pozitivan znak, ali radije razgovarajte o pozitivnim temama.

Jeste li već učinili neku od ovih pogrešaka? Ako jeste to bi moglo ozbiljno pokvariti šanse za pomirbu. Ipak, ne trebate se optuživati jer su ove stvari prirodna reakcija ljudi u situacijama u kojoj se vi nalazite.

Radi se o tome da nas nitko nikada nije naučio i objasnio kako se nositi u ovakvim situacijama. Ovakve stvari se sigurno ne uče u školi, ali na vlastitim se pogreškama najbolje uči, pa ćete znati što treba izbjegavati u budućnosti.

Dok čekate da bivši shvati kako mu nedostajete, kako biste povećali svoje šanse:

–         Povećajte svoju privlačnost. Brinite o izgledu i nikako se nemojte zapustiti.

–         Napravite plan kada učiniti korak i što reći.

–         Unaprijed se pripremite na situaciju u kojoj bi ga mogli slučajno sresti kako ne biste izgledali zbunjeno. Npr. što ako ga vidite s drugom, samog i sl.

–         Razmislite koji su uzroci prekida i realno procijenite može li se veza spasiti.

–         Kada dođe vrijeme iskreno recite da biste htjeli ponovno pokušati, ali bez prenemaganja i očaja.

–         Ukoliko bivši ne reagira dostojanstveno se povucite i tražite novog.

Najvažniji i najpametniji savjet koji ćete igdje pročitati, kada tražite načine kako vratiti bivšeg je da mu date prostora. Jer forsiranjem nečega ćete samo još više odgurnuti od sebe. Ako ga želite privući morate napraviti distancu i dati mu vremena da sam pronađe odgovore na pitanja koja traži. Zivkanje, moljenje da se vrati, plakanje na telefon i sve slične stvari koje možete činiti samo vas povrjeđuju još više, na neki način su ponižavajuće, a ništa neće ohladiti drugu stranu još brže poput toga. Ako vas je bivši ostavio, napravio je to jer mu treba prostora, a vaše forsiranje neće pomoći, nego samo pogoršava stanje. Sačuvajte samopoštovanje.

Ako svome bivšem date vremena i prostora, to mu omogućava da razmisli o vašem odnosu. Daje priliku da mu započnete nedostajati. Ne možete nekome nedostajati ako ga ne puštate na miru.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*