Sanjati BOROVNICE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BOROVNICE?

– sanjarica BOROVNICE-

Sanjati borovnice često je znak inovacija ali i novosti.

Sanjati borovnice znak je pozitivnih promjena. Promjene se mogu odnositi na novi posao, uspjeh na poslu ali i upoznavanje novih osoba, nova prijateljstva ali i nova mjesta.

Uglavnom sanjati borovnice znak je novih uzbuđenja ali i radosti u životu. Sanjati da jedete borovnice znak je dobrog zdravlja.

Sanjati berbu borovnice

Sanjati da skupljate ili berete borovnice također je pozitivan predznak. Ovakav san govori o tome da ste odradili dobar posao, da su rezultati vidljivi, a da ste vi već i počeli uživati u plodovima svoga rada. Kako je vrijeme da smanjite zabrinutost, te se prepoznate vlastiti uspjeh. Što su borovnice koje u snu berete ljepše i što je berba bogatija to su borovnice pozitivniji signal.

Sanjati kako jedete borovnice

Ako sanjate sebe da jedete borovnice znak je i poslovnog uspjeha.

Sanjati kako jedete borovnice posebno je pozitivan znak ako su one lijepe, ukusne i ako ih je mnogo.

Život je uzbudljivo putovanje puno uspona, letenja, ali i padova, obrta i promjena. Na sreću, snovi o borovnicama govore o onim lijepim stvarima i pozitivnim obratima. Zanimljivo je da čak i za ljude koji obožavaju uzbuđenja, život ponekad zna biti zastrašujući, jer je uvijek pun neizvjesnosti, te je jako teško pretpostaviti što nas u određenom trenutku čeka. Bez obzira koliko ste hrabri i jaki, ponekad se svi prestrašimo onoga što je pred nama. Možda će vam već saznanje da se svi ponekad prestraše donijeti utjehu. Ponekad već samo osvješćivanje straha čini da se osjećamo bolje. Baš zbog toga dobro je podsjetiti se da je jednostavno život takav da nosi određenu dozu neizvjesnosti. Ako sebi damo dozvolu da ne moramo uvijek biti hrabri, lakše ćemo koračati iz dana u dan. Na sreću snovi o borovnicama govore kako je dobro razdoblje pred nama.

Snovi o borovnicama, kao i općenito snovi o voću lijepi su snovi, koji govore kako ćete započeti ubirati neke životne plodove, odnosno kako će plodovi vašeg rada postati vidljivi. Snovi o borovnicama posebno su pozitivni snovi ukoliko je voće koje ste sanjali lijepo, ukusno zrelo ili od njega pripremate neka jela ili kolače.

Sanjati da pripremate jela od borovnica

Sanjati da kuhate borovnice ili da od njih pravite pekmez ili džem također je pozitivan signal, koji govori kako ne samo da ćete uživati u plodovima rada, nego da ćete te plodove dobro koristiti i kasnije u životu.

Naši strahovi uglavnom se vrte oko materijalne sigurnosti, posebno ako se trenutno ne osjećate najbolje, živite pod težim životnim okolnostima ili radite neki posao koji nema najbolje uvjete. Možda nam ide i dobro, ali uvijek postoje neki strahovi kako će se situacija promijeniti ili krenuti u nekom lošijem smjeru. Sanjati borovnice u tom smislu donosi utjehu i olakšanje, jer su borovnice u snovima jako pozitivan simbol. Bez obzira koji su trenutno vaši strahovi, ne trebate ih skrivati, ali osvijestite kako strahu nema mjesta. Snovima o borovnicama vaš vam podsvijest sugerira kako trebate imati povjerenja u svoje sposobnosti.

Tumačenje snova o borovnicama

Da biste sebi protumačili što bolje ovaj san, uzmite u obzir okolnosti sna i druge simbole kojih se sjećate. Razmislite u kakvom kontekstu se sanjali borovnice, s kim ste bili u društvu, kakvo je bilo okruženje, te kako ste doživjeli to što ste sanjali i kakav je dojam ostavio san na vas. Ukoliko ste uz borovnice sanjali još neko voće pogledajte što znači sanjati općenito voće u tumaču snova.

Sanjati BOROVNICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*