Sanjati BLIJEDU OSOBU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BLIJEDU OSOBU?

– sanjarica BLIJEDA OSOBA –

Kada tumačimo snove o blijedoj osobi, treba uzeti dva različita stajališta tumačenja snova. Prema tradicionalnoj sanjarici snovi o blijedoj osobi govore o lošem zdravstvenom stanju te osobe. To pojednostavljeno znači da ako sanjamo neku osobu kako je blijeda, da ima ili će imati nekih zdravstvenih problema. Ako ćete tumačiti san na ovaj način polazite od pretpostavke da ste vjerojatno podsvjesno primijetili neke promjene na toj osobi, koje isplivavaju na površinu u vašem snu. Međutim, moderna sanjarica polazi od pretpostavke kako snovi o drugim osobama nisu snovi o drugim osobama, nego o različitim aspektima naše osobnosti, te druge osobe predstavljaju područje našeg života ili osobnosti na koje nas te osobe podsjećaju. Tako ako sanjamo poslovnog suradnika ili kolegu, zapravo sanjamo o poslovnom aspektima vlastitog života. Ako tumačimo snove o blijedoj osobi na taj način, možemo reći da će na neki način biti “bolesno” neko područje našeg života na koje nas osoba koju smo sanjali, odnosno da ćemo u tim aspektima nailaziti na izazove i poteškoće.

Nesigurnost je uvijek prisutna u našim životima, međutim, čini se kako je to u posljednje vrijeme sve uobičajenije, jer se svijet, pa tako i ljudi oko nas brzo mijenjanju. Bez obzira bila vaša najveća briga vezana uz klimatske promjene, globalnu ekonomiju, vlastite financije ili zdravlje, u današnje vrijeme nije neuobičajeno biti zabrinut. Zabrinutost je postala jako učestala i prisutna među ljudima. Osobe po prirodi teže sigurnosti i osjećaju kako mogu kontrolirati vlastiti život, dok nas strahovi i nesigurnost vode prema anksioznosti, osjećaju bespomoćnosti i depresiji. Stalno razmišljanje o onome što nije kako smo zamislili ili beskonačno prematanje po glavi rečenica koje počinju sa “što ako” mogu nas jako emotivno iscrpiti i uvući u emotivnu zamku nezadovoljstva vlastitim životom. Svaka osoba je drugačija po pitanju koliko nesigurnosti može tolerirati u životu. Neke osobe uživaju u preuzimanju rizika i nepredvidivosti, dok je drugima takav život iznimno stresan i naporan. Zbog toga bez obzira na koje područje života se bijeda osoba odnosila jako je bitno na vrijeme shvatiti da bez obzira kakvi vaši problemi bili i koliko se bespomoćno ili beznadno osjećali postoje koraci koje možete poduzeti da smanjite anksioznost i na bolji način se nosite s onim što se doima nesigurno ili vas zabrinjava.

Ako ste sanjali blijedu osobu razmislite gdje osjećate nesigurnost i što je to što vas najviše brine. U osobi koju ste sanjali da je blijeda se krije trag koji će vam pomoći točno detektirati problematično područje. Teško je priznati samima sebi, ali trebate se potruditi i osvijestiti kako je nesigurnost prirodni i neizbježan dio života. Život se uvijek mijenja jako brzo i vrlo nepredvidivo. Međutim, važno je da vam glavna alatka nošenja sa nesigurnosti ne bude zabrinutost. Zabrinutost daje lažni osjećaj kontrole, jer možete pomisliti kako se trebate i možete pripremiti na sve što bi vas moglo očekivati i pripremiti se za najgore. Nažalost, život ne funkcionira na taj način. Kronična zabrinutost ne može vam dati bolju kontrolu nad životom, zabrinutost samo oduzima sposobnost uživanja u sadašnjosti, crpi vam energiju i drži vas budnima tijekom noći, stvarajući dodatni umor. Ako ste oko nečega zabrinuti ili smatrate kako neko polje života ne ide prema planovima, postoje bolji načini za nošenje s takvim mislima od zabrinutosti.

Sanjati BLIJEDA OSOBA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*