Sanjati BIJELU BOJU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BIJELU BOJU?

– sanjarica BIJELA BOJA –

Sanjati bijelu boju odnosi se na neiskvarenu stranu života. Bijela boja predstavlja ono gdje smo djetinje naivni, ali i čisti, smireni. Bijela boja u snovima se može pojaviti preko predmeta ili zbivanja koji su uobičajeno bijeli, npr. bisera ili snijega, ali može i dominirati snom na različite druge načine kao kada slikamo u snu, prolijemo boju ili slično.

Čini li vam se da vam je život posljednje vrijeme prepun obveza i konstanto opterećen s onim što morate?! Konstantno trčite kako biste stigli neuhvatljive zadatke? Bijela boja u snovima podsjeća nas kako se u životu ne svodi sve na ono što radimo, nego je za sretan život jako bitno da se povremeno zaustavimo i upitamo zašto to radimo, koja je svrha naših djela i što ukupno očekujemo.

Sanjati bijelu boju često je povezano sa spiritualnim procesima i s produhovljenošću. Bijela boja gotovo nikad snovima nije zastrašujuća, ona na neki način uvijek unosi mir i na neki način osjećaj zaštite.

Da biste točno protumačili što znači bijela boja u vašem konkretnom snu, simboliku bijele boje treba povezati sa simbolikom objekta koji sanjate. Na primjer, sanjate li bijelu fasadu, to govori kako o sebi imate mišljenje da ste pomalo naivni u nekim situacijama. Sanjate li bijelu zmiju, takav san simbolizira da imate neke oponente koji se na privi pogled doimaju nevino i neiskvareno. Također, uzmite i svoje emocije iz sna u obzir, da bi ste zaokružili pravo značenje sna.

Snovi o bijeloj boji mogu biti i poticaj da se više bavimo vlastitom duhovnošću, da se okrenemo prema izvornim svojim tradicionalnim uvjerenjima, te manje razmišljamo o materijalnom.

Bijela boja u snovima često je poziv da se prisjetimo tko smo, što smo, otkuda smo krenuli i kuda želimo ići dalje. Mnogim ljudima kroz njihovo životno putovanja cilj je stalno se poboljšavati, teže stalno nečemu većem u duhovnom smislu, teže dostići uzvišene ciljeve. Ako ste sanjali bijelu boju, razmislite gdje trebate unijeti više produhovljenosti, kakvu stazu trebate odabrati i što je vaš produhovljeni put. Duhovnost se može odnositi na sve aspekte života. Možete živjeti produhovljeno u vlastitoj nutrini, kroz svakodnevne rutinske poslove, kroz odnose s drugima ili forsirajući produhovljen smisao života. Ukoliko sve do ovog sna niste razmišljali o duhovnosti, morate znati da je ovo proces, a ne samo jednokratna odluka ili deklaracija. Vježbajte suosjećanje, vježbajte praštanje, darežljivost, cijenjenje drugih i brigu o drugima.

Bijela boja snovima se može odnositi i na oživljene neiskvarene dječje aspiracije. U nekoj točci života kod mnogih ljudi koji su kroz život prošli sve i svašta, pojavi se neka težnja za vraćanje na sam početak, na ono čemu pripadaju i vlastite tradicijske vrijednosti. Sanjati bijelu boju u nekim kontekstima može označavati potrebu da čvrsto stanemo sami uz sebe, osviješteno cijeneći vlastite korijene.

Sanjati bijelu boju podsjetnik je koliko je duhovnost bitna u našim odlukama i općenito u našem životu. Ako ste sanjali bijelu boju odvojite vremena kako biste točnije odredili što vam je dalje činiti u kojem smjeru želi ići vaša duša. Razvijajući izravnu vezu sa svojom spiritualnom stranom osobnosti shvatit ćemo koliko smo cjelovitija osoba i koliko se manje sputavamo.

Sanjati predmete, bića ili pojave u bijeloj boji često označava njihovu neiskvarenost i nevinost. Pa ako ste sanjali neki simbole koji obično imaju negativnu konotaciju u bijeloj boji, razmislite ne gledate li na njih krivo i ne doživljavate li ih drugačije nego što jesu.

Sanjati BIJELA BOJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*