Sanjati BESKUĆNIKA – detaljno tumačenje-

Što znači sanjati BESKUĆNIKA?

– sanjarica BESKUĆNIK –

Teška vremena, bez obzira što pojam teških vremena predstavlja za vas sastavni su dio života. Sanjati beskućnika san je koji govori da osjećamo da prolazimo kroz teška vremena, iako to objektivno gledano uopće ne mora biti tako. Možda prolazite kroz stagnaciju na poslu, suočavate se s osobnom financijskom krizom, možda vas tišti nezdrav odnos s partnerom, a snovi o beskućniku se mogu pojaviti i kada samo strahujemo od ovih stvari, kada one nemaju uporišta u stvarnosti. Međutim, ono što simbolizira beskućnik u snovima je da bez obzira s kojom se vrstom teških vremena suočavali,realnim ili zamišljenim, dobre vještine nošenja s teškim situacijama nam mogu pomoći, te da se nikako ne smijemo prepustiti situaciji i emocijama koje nas opterećuju. Možda se nalazite u situaciji koja ovisi o vama, a možda zapravo ne možete kontrolirati ono što se događa oko vas, ali u svakom slučaju možete odabrati i kontrolirati kako ćete se vi osjećati. Svaki problem i izazov koji se pojavi moguće je nadići, samo se treba truditi, te raditi na objektivnim zadacima, ali i na sebi.

Ako ste sanjali beskućnika, prvo što trebate napraviti je odlučiti želite li zadržati osobni pogled na vlastitu situaciju ili želite promijeniti taj pogled. Obično kada smo frustrirani mislim oda će takvo stanje potrajati zauvijek. A takva pomisao djeluje tako da pogoršava emocije i poimanje situacije. Promjena pogleda može vam pomoći da realnije sagledate situaciju i da se odmaknete od ideje kako je to nešto trajno ili dugoročno. Razmislite što biste rekli najboljem prijatelju u takvoj situaciji, pa sve što ne biste rekli njemu nemojte ni sebi. Kako biste motivirali drugu osobu koja se nalazi u vašim problemima, na isti način motivirajte i sebe. Vjerojatno biste drugima rekli, znam da ti izgleda da to me nema kraja, ali realno gledano ova situacija ne može potrajati, te će se već pojaviti neko rješenje, pa recite to i sebi.

Nažalost emocije ne odlaze same od sebe, posebno ako ih ignoriramo. Emocije treba procesuirati na pravi način, jer inače se vraćaju uvijek iznova. Najbolje što možete napraviti je sam sa sobom sjesti i prihvatiti vlastite osjećaje i dopustiti sebi da osjećate to što osjećate. Ignoriranje osjećaja samo pogoršava situaciju dugoročno. Kada prođete kroz fazu punine vlastitih iskrenih emocija spremni ste za poduzimanje koraka prema izlasku iz teške situacije.

Iako snovi o beskućniku ne znače da se nalazite u takvoj situaciji, treba imati na umu da i iz najtežih situacija postoji izlaz. Beskućnik u snovima ne govori o tome kakva je vaša situacija, nego sugerira da je potrebna pozitivna projekcija očekivanja i angažiranost. Razmišljanje o budućnosti na pozitivan način učinkovita je strategija. Treba se usredotočiti što se sve može dogoditi da se stvari okrenu i da dođe do pozitivnog ishoda.

Ako ste sanjali kako hodate i nailazite na mnoge beskućnike takav san sugerira kako ste okruženi ljudima koji radije gledaju probleme nego potencijale. U ovom slučaju dobro bi bilo okružiti se novim tipom ljudi, upisati neke tečajeve gdje ćemo imati priliku vidjeti različite ljude koji imaju različit pogled na život. Putovanja su dobra opcija, kao i odlazak na selu, u neko manje mjesto gdje ćete moći pogledati na svoje okruženje iz drugačije perspektive. Snovi o mnogo beskućnika sugeriraju kako smo se okružili ljudima koji jednako razmišljaju, a to dovodi do toga da smo izolirani u vlastitom svijetu gdje mislim oda smo apsolutno u pravu, te nam se čini da svi drugi imaju jednake stavove kao i mi, te da zapravo ni ne postoje drugačija mišljenja, što naravno nije istina.

Sanjati BESKUĆNIK

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*