Kako znati da nije zainteresiran za vas [ LJUBAV ]

Kako znati da nije zainteresiran za vas

Tužno, ali istinito, žene su ponekad pretjerano prilagodljive kada se radi o muškarcima i ljubavi. Tada prave, umjesto njih, izlike i trude se razumjeti muškarce koji to zaista ne zaslužuju. Ali poput pravog prijatelja, Greg Behrendt, pokušao je ženama objasniti i otvoriti oči. U svojoj knjizi He’s Just Not That into You objašnjava situacije u kojima njegovo ponašanje znači, ni više, ni manje, nego samo to da nije zainteresiran. U svojoj knjizi među ostalim piše:

On kaže kako je zaista zauzet, toliko zauzet da nije imao vremena popiti kavu, a kamoli podignuti slušalicu i nazvati. Laž. S izumom mobilnog telefona gotovo je nemoguće da nema vremena nazvati vas, bar na kratko. Da je zainteresiran za vas, na kraju napornog dana vi biste bili svijetla točka, što znači da bi jedva čekao da vam se javi.

Godinama su žene na kavama, koktelima ili kasnim večernjim telefonskim razgovorima analizirale muško ponašanje i pokušale sastaviti puzzle od njegovih signala:
Boji se da će ga netko ponovno povrijediti.
Možda ne želi upropastiti prijateljstvo.
Možda se osjeća manje vrijednim pa se boji pokušati.
Tek je izašao iz veze.

Greg Behrendt kaže da ovakva opravdanja nisu ništa drugo nego traćenje vremena.

Možda je istina samo da nije zainteresiran.

Jedina istina je da je muškarcima često neugodno reći direktno „Ne zanimaš me u tom smislu“, ali njihovi postupci otkrivaju što misli i osjeća.

Svako poglavlje knjige objašnjava jednu situaciju u kojoj žene sebe zavaravaju ne želeći shvatiti da zapravo nema potrebe opravdavati ga i da on jednostavno nije zainteresiran.

Ovo su neke od situacija u kojima, prema Greg Behrendtu, ne treba glavu razbijati teorijama i treba prihvatiti jednostavnu činjenicu:

1  –  Nije zainteresiran ako vas ne zove van.

2  –  Nije zainteresiran ako vas ne zove.

3  –  Nije zainteresiran ako izbjegava izlaske.

4  –  Nije zainteresiran ako ne želi spavati s vama.

5  –  Nije zainteresiran ako spava s drugom ženom.

6  –  Nije zainteresiran ako ga jedino zanimate kada je pijan.

7  –  Nije zainteresiran ako je prekinuo s vama.

8  –  Nije zainteresiran ako je nestao bez objašnjenja.

9  –  Nije zainteresiran ako se ne želi razvesti.

10 – Nije zainteresiran ako je sebičan, nasilnik ili luđak.

Odgovori

*