Sanjati RIJEKU – detaljno tumačenje –

6. listopada 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati RIJEKU

Što znači sanjati RIJEKU

– Sanjati rijeku –
Sanjati rijeku često predstavlja životne putove, ali i emocionalno stanje.

Ako gledate mirnu rijeku ili u njoj plivate sugerira da ste se prepustili životnom toku kakav vam dolazi, ali da ste u njemu mirni i zadovoljni.

S druge strane sanjati mutnu rijeku predstavlja emocionalne turbulencije, previranja unutar vas samih.

Sanjati da plivate uzvodno predstavlja probleme s kojima se suočavate. Ukoliko uspijevate plivati tada ćete lakše riješiti i situacije ispred sebe.

Sanjati da prelazite rijeku sugerira prepreke koje prolazite i savladavate kako biste došli do cilja. Sanjati da prelazite rijeku znak je trenutne nesigurnosti.

Sanjati da ste u čamcu ili brodu na rijeci predstavlja način na koji se nosite s poteškoćama u životu. Sanjati da mirno plovite rijekom i ako ste opušteni sugerira i na takvo rješavanje problema u životu.  Sanjati da imate poteškoća s čamcem i s plovidbom na rijeci predstavlja poteškoće u rješavanju trenutnih problema s kojima se suočavate.

Sanjati zamrznutu rijeku sugerira vašu nezainteresiranost za ono što vam se događa.

Sanjati RIJEKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova