24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Čišćenje za neočekivane goste

Ako su vam se najavili neočekivani gosti, neuredan...

ciscenje

Čišćenje za neočekivane goste

Ako su vam se najavili neočekivani gosti, neuredan stan nije razlog da se pravite kako niste kod kuće. U samo 5 do 10 minuta možete stan pretvoriti u urednu oazu.

Uzmite veliku vreću, može i za smeće, te sve stvari iz dnevnog boravka koje nisu na mjestu potrpajte u nju. To se odnosi na stare novine, kozmetiku po stolu, dječje igračke i sve sl.

Zatim u kuhinji, sve posuđe strpajte u sudoper i prekrijete čistom krpom ili stolnjakom. Na štednjak spustite poklopac. Nemojte ga slagati u perilicu jer će vam oduzeti previše vremena.

U plakar nagurajte na brzinu svu obuću i čvrsto ga zatvorite, a ako su vam police za obuću otvorene, obuću strpajte u novu vreću, da na policama ostane dovoljno prostora i samo ona uredna obuća.

Zatim uđite u kupaonicu, napravite to isto.

Vreće ubacite u sobu i zatvorite je. Ako vam ostane vremena možete još očistiti ogledala i obrisati prašinu s TV-a i drugih kućanskih aparata.