Sanjati AVION – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati AVION?

– sanjarica AVION –

Sanjati avion za osobe koje učestalo lete avionom, nije neobično, kao i ako se spremate na put i let avionom. Simboliku avion nosi, ako u stvarnom životu ne razmišljate o avionima, te se u snovima pojavi iznenada.

Sanjati avion obično znači da ćete riješiti prepreke pred vama i uspjeti.

Ako ste sanjali da se ukrcavate ili čekate na ukrcavanje u avion to simbolizira novosti u vašem životu, promjenu navika, ali i privremene turbulencije.

Sanjati da ste propustili avion znak je da ste propustili neku priliku.

Ako sanjate da ste sami u avionu to sugerira da ste uspjeli ali se osjećate usamljeno.

Sanjati da avion mora prisilno sletjeti znak je da usporite i ponovno provjerite detalje onoga što radite.

Sanjati avionsku nesreću sugerira da ste postavili previsoke ciljeve.

Sanjati da avion pada često je znak određenih strahova i anksioznosti. Avionske nesreće se često spominju kao velike nesreće te se mnogi boje upravo toga, stoga takav sna često govori o određenom pa čak i podsvjesnom strahu u određenoj situaciji.

Sanjati avion predstavlja nove ideje i projekte. Kao što se avion vine visoko tako i san može sugerirati da je pred vama projekt ili prilika koja će vam pomoći da se vinete. Sanjati avion također predstavlja određenu slobodu, odmicanje od osnovnog i kao što nas avion vozi negdje daleko tako i san govori da ste se spremni odmaknuti od onoga što vas sputava i prihvatiti nove ideje te da na tom putu možete savladati prepreke. Sanjati avion sugerira da je potrebno proširiti vidike, pronaći novi način za rješavanje problema.

Sanjati putovanje avionom odnosno da ste u avionu sugerira odmak od svakodnevnih situacija, potrebu za relaksiranjem i opuštanjem. Ukoliko sanjate da letite avionom, a iz aviona gledate zemlju, odnosno da vidite grad ili polja ispod sebe, takav san govori da bi situaciju u kojoj se nalazite trebali sagledati iz nove perspektive.

Sanjati da ste u avionu koji je ušao u turbulencije i da ima poteškoće pri letenju znak je problema koji će se naći uskoro pred vama. Možda baš tamo gdje ste očekivali miran let odnosno mirno odvijanje stvari da će se pojaviti iznenadni problemi.

Sanjati avion u kojem ste vi pilot znak je da želite preuzeti odgovornosti i da biste htjeli da vi odlučujete i da vi upravljate situacijom. Kao što je pilot glavni u avionu tako i vaš san govori o želji da budete glavni u određenoj situaciji.

Sanjati avion na pisti, ali koji ne može uzletjeti ili ima problema s postizanjem željene visine ili brzine predstavlja planove koji imaju problem s realizacijom. Nešto što ste mislili da će biti jednostavno ili bez previše problema nailazi na brojne poteškoće i ne može se ili će se vrlo teško realizirati onako kako je prvobitno zamišljeno.

Sanjati da čekate avion te da vam je odgođen let znak je nekih odgađanja i u stvarnom životu.

Kada govorimo o uspjehu, ljudi se često znaju uspoređivati s drugima i prema tome validirati vlastiti uspjeh. Sanjati avion, podsjetnik je kako pri bilo kakvom evaluiranju vlastitog života trebamo krenuti od toga gdje smo počeli, te koliko danas visoko letimo. Budući da je osobni uspjeh vrlo spori proces, često je prilično teško zapravo prepoznati odmak koji smo napravili i u mislima sažeti sve ono što smo napravili. Najčešće se promatramo u sadašnjem trenutku i uspoređujemo s ljudima kojima smo okruženi. Kada promatramo vlastita postignuća, nikad ne smijemo zanemariti vlastiti rast i sva poboljšanja koja smo na sebi napravili. Mi letimo negdje između prošlosti i budućih ciljeva. Možda nam se u prošlosti nekad ovo što smo sad i gdje smo sad činio kao nemogući san, nešto što se događa samo rijetkima, a ipak danas smo tu. Sanjati avion znak je da nam dobro ide, da smo daleko dogurali i da sami sebi trebamo čestiti na uspjehu. Bez obzira bio trenutni progres brz ili sporiji, odmak od mjesta gdje smo krenuli je ono što se računa.

Sanjati AVION

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*