Sanjati APARTMAN – detaljno značenje –

Što znači sanjati APARTMAN?

– sanjarica APARTMAN –

Apartman je naš privremeni dom. Snovi o vlastitom domu predstavljaju našu nutrinu, a snovi o pansionu, govore o nekim emocijama i situacijama koje su privremene. Sam po sebi apartman u snovima nije ni pozitivan ni negativan simbol, pa za tumačenje ovog sna treba uzeti cijeli kontekst u obzir. Kakav je bio, s kim smo putovali, da li je bio lijep ili neugledan. Snovi o apartmanima odnose se na stvari koje priželjkujemo, ali ćemo se vrlo brzo s njima oprostiti.

S druge strane sanjati neugledan apartman san je koji sugerira kako će trenutna previranja i ono čim nismo zadovoljni biti privremeno. Zbog toga bitnu ulogu pri tumačenju ima izgled apartmana i koliko ste bili s njim zadovoljni. Ako je apartman bio lijep i uređen to sugerira kako treba uzeti u obzir kako su neke lijepe stvari u našem životu privremene. Međutim, san se ne mora čak odnositi o stvarnoj privremenosti, može reflektirati i vaše strahove kako je neke situacija privremena, a da se zapravo radi o stabilnoj situaciji, ali gdje je vaš strah prisutan u tolikoj mjeri da se stalno plašite kako ćete izgubiti.

Ako je apartman bio neugledan to sugerira kako će loša situacija brzo proći, te kako ćete se uskoro vratiti na pravi put.

Sanjati kako ste vlasnik apartmana i kako ga iznajmljujete to sugerira uspješne planove, posebno ako u snu nema komplikacija. Ukoliko se u snu pojave neke komplikacije vezano uz iznajmljivanje apartmana ili boravka gostiju u njemu to sugerira kako imate unutarnje strahove i tamo gdje ste uspješni.

Ako ste sanjali apartman takav san sugerira kako biste trebali prepoznati vlastite strahove, posebno koji se mogu okarakterizirati kao strahovi od budućnosti. Kada razmišljamo o budućnosti, najčešće se usredotočimo na ishod, a često zaboravljamo na sve korake između početka i cilja. Zaboravljamo kako je rast progresivan, te da kako se približavamo nekom cilju da se i mi razvijamo i postajemo sposobniji. Treba vam više vjere u vlastite sposobnosti. Promjene bilo dobre ili loše nikad se ne događaju preko noći. U ljudskoj je prirodi strahovati od iznenadnih promjena čija bi nas težina mogla previše opteretiti, ali treba imati na umu da je to zaostatak iz drevnih vremena kada su ljudi živjeli mnogo nesigurnijim životom. Danas se možemo osloniti na sebe i svoje sposobnosti. Budućnost se u pravilo implementira polako i postupno i u najvećem broju slučajeva mi kormilarimo tom budućnosti, bilo da napredujemo ili nazadujemo, to j najčešće svjestan proces kojim možemo upravljati i mijenjati ga.

Sanjati APARTMAN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*