29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Stvari koje ne biste trebali dijeliti

U životu postoje stvari koje trebamo i želimo podijeliti s drugima...

Stvari koje ne biste trebali dijeliti

U životu postoje stvari koje trebamo i želimo podijeliti s drugima, ali istovremeno postoje neke koje bismo trebali zadržati za sebe. Ovo su neke od njih:

– Naušnice –

Jednom kada ih kupite samo ih vi nosite, nemojte ih posuđivati drugima ni ako obećaju da će ih dobro sterilizirati poslije nošenja.

– Trenutnu plaću –

Nema razloga zbog čega bi netko trebao znati koliko zarađujete ni na što trošite svoj novac.

– Ružne navike koje imate –

Većina ljudi ima neku ružnu naviku, ali nema potrebe da ih drugi saznaju. Osim ako volite biti predmet ismijavanja ili izrugivanja.

– Detalje iz bivših veza –

Ili vi imate novi život, pa nema potrebe da se opterećujete prošlošću, ili te osobe imaju novi život, pa nema potrebe da vrijeme trošite na priču o nekome tko se vjerojatno ni ne sjeti da postojite.

– Šifre –

Najvažnija stvar koju ne biste trebali dijeliti su šifre emaila i kreditnih kartica. Naravno s članovima obitelji kojima vjerujete potpuno to neće biti problem, ali u svim drugim situacijama te brojke zadržite za sebe.

Daljini popis uključuje:

– Ručnike
– Tipkovnicu
– Škarice za nokte
– Češalj ili četku za kosu
– Mobitel
– Šminku