Sanjati EVU (i ADAMA) – detaljno značenje

Što znači sanjati EVU?

– Sanjarica EVA

Snovi o Adamu i Evi različito se tumače ako ste sanjali Adama i Evu zajedno u Rajskom vrtu. Drugačije značenje ima sanjati samo Adama, a opet drugačije sanjati samo Evu. Sanjati kako jedete jabuku u Rajskom vrtu s Adamom i Evom simbolizira da znate kako nešto radite pogrešno, ali svejedno to nastavljate raditi. Razmislite koliki je potencijalni gubitak nastavite li se ponašati na način na koji se sada ponašate.

Sanjati Evu i Adama

Eva i Adam imaju simboliku rajskog vrta. Preneseno to znači da nam je vjerojatno situacija dovoljno dobra, ali da se trebamo naučiti više cijeniti ono što imamo, a manje težiti za nečim imaginarnim, što nam je daleko. Sanjati Evu i Adama san je koji nosi simboliku potrebe da razmislimo i naučimo cijeniti sve ono što imamo. Ovo je san o zahvalnosti. Manje razmišljate o onome što je nedostižno, što su puke želje, te manje idealizirajte ono što nemate. Više se usredotočite na ono što imate i kako to iskoristiti. Ako ste sanjali Evu i Adama to je san koji vas podsjeća da vam u životu treba više zahvalnosti. Svaki dan zahvaljujte za sve ono što lijepo što imate.

Sanjati Evu

Eva simbolizira neugodnosti, posebno u društvenom smislu. Ako ste sanjali da razgovarate s Evom takav san sugerira kako ste nestrpljivi oko ostvarivanja svojih želja i snova i kako ih želite ostvariti bez obzira na cijenu. Vjerojatno ste jako sposobna osoba, ali morate biti svjesni da se ništa ne može preko noći, ali i da nije sve ono što želite takvo kako izgleda. Vaše želje vas čine previše kritičnom osobom prema stvarnosti. Previše ste kritični prema onome što imate, ali i prema svakom koraku koji napravite.

Sanjati kako se družite s Evom, san je koji govori o dvoličnom okruženju. Osobe iz vaše blizine uvijek interpretiraju vaše riječi na krivi način, te pokušavaju izvući vlastitu korist. Da biste točno protumačili ovaj san trebate uzeti cijeli kontekst sna u obzir, gdje se odigravao, koji su još simboli bili prisutni i koje vaše emocije. Snovi o Evi odnose se na ženstvenu stranu vaše osobnosti. Također, simbolizira slobodu, želju da se pokažete onakvi kakvi jeste, bez odjeće, kostima i skrivanja.

Sanjati EVA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*