Sanjati ADAMA (i EVU) – detaljno značenje

Što znači sanjati ADAMA?

– sanjarica ADAM –

Snovi o Adama i Evi imaju različito značenje, ovisno jesmo li ih sanjali u kombinaciji, jesmo li sanjali samo Adama ili samo Evu.

Sanjati Adama i Evu

U kombinaciji Adam i Eva u snovima nose simboliku rajskog vrta, izobilja i blagostanja koje imamo, ali koje sebi vrlo lako možemo pokvariti ako započnemo preispitivati, sumnjati ili stalno tražiti nešto više i bolje. Ovakav san je podsjetnik da se zaustavimo i razmislimo o onome što imamo u životu, što nam je lijepo i što trebamo cijeniti. San o Adamu i Evi simbolizira potrebu da dovedemo u ravnotežu ono što imamo i ono što želimo, da više cijenimo ono što imamo, a manje se zavaravamo onim što bi mogli imati i kako to izgleda. Treba imati realniju sliku i onome što je sad i onome što želimo.

Sanjati Adama

Ako ste sanjali samo Adama, tada san ima nešto drugačije značenje.

Adam u snovima simbolizira istinu, ali istovremeno i napast.

Amo ste sanjali da ste razgovarali s Adamom, to znači da ćete dobiti informacije koje vam trebaju, ali da vam se neće ostvariti želje točno onako kako ste zamislili. Također, povećajte oprez, kako se netko ne bi okoristio preko vas. Netko će vas pokušati nagovoriti na nešto što nije na vašu korist.

Ako ste sanjali Adama taj vas san može potaknuti da razmislite o svojim potrošačkim navikama, prehrambenom stilu i načinima na koje provodite svoje vrijeme. Razmislite kako koristite resurse koje imate. Uživate li u onome što imate? Znate li to iskoristiti na najbolji način? Ili možda stalno čeznete za nečim drugim?! Možda ne posvećujete dovoljno pažnje i ne uživate u onome što imate, a konstantno razmišljate kako je nešto drugo, negdje drugo bolje. Iz onoga što imate vjerojatno možete izvući puno više užitka i zadovoljstva nego što to trenutno radite. Pokušate se usredotočiti na ono u čemu istinski uživate i ono što imate.

Sanjati Adama ponekad je san o potrebi štedljivosti, na način da se više usredotočite na ono što imate i bolje to iskoristite. Štedljivost nam može pomoći da izvučemo više zadovoljstva i da se bolje fokusiramo, te donosimo promišljenije odluke vezao uz ono što imamo. Racionalna briga o onome što već imamo, bilo u materijalnom ili osobnom smislu preteča je samospoznaje. Možda ćete otkriti da možete jednako uživati u onome što imate, kao što biste uživali da dobijete ono za čim čeznete. Kada prestanete trošiti vrijeme na razmišljanje o onome što nemate, imat ćete više vremena posvetiti se onome što imate. Osviještenost o onome što imate i što u svome životu trebate cijeniti potaknut će vas na uživanje u smislenim luksuzima.

Sanjati ADAM

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*