Sanjati POZNATE OSOBE

 

Sanjati POZNATE OSOBE

Snovi o poznatim osobama predstavljaju strahove i težnje koje bi ste trebali osvijestiti.

Snovi o popularnim poznatim osobama često ukazuju na potrebu da se bude i osjeća drukčijim od drugih

Iako mnogi vjeruju da kada sanjaju o nekoj osobi kako su na nekom višem nivou i povezani s tom osobom ili da ta osoba misli o njima, pretpostavka je da zapravo snovi o drugima nisu snovi o drugim osobama, nego snovi o nama, mašim mislima, strahovima i emocijama. Kada sanjate o drugim ljudima zapravo sanjate o svojim osobinama, ali koje više primjećujete na tim ljudima i koje inače ne  možete povezati sami sa sobom.

S druge srane iako nije dokazano, ako ste sanjali nekoga postoji mogućnost i da među vama postoji neka veza. Možda podsvjesno primjećujete neke signale koje svjesno ne želite osvijestiti pa vas san podsjeća da malo razmislite o osobi koju ste sanjali.

Sanjati nekoga s jedne strane je poziv da razmislite o sebi, a s druge o toj osobi. Svi smo nekad bili u prilici da nekome trebamo pomoći. Možda osoba koju ste sanjali treba vaš poziv, možda s vama treba proći kroz tugu ili izraziti ljutnju. Bez obzira o čemu se radilo, stavite kod analiziranja ovakvih snova sebe na prvo mjesto. Prvo uzmite u obzir sebe i svoje osjećaje, a tek zatim eventualno drugu osobu. Nemojte dopustiti da vas san potakne da budete kontejner za tuđe negativne osjećaje i preplavljujuće emocije.

Sanjati neku osobu signal je da se trebate centrirati. Biti svjesni svojih emocija.

Sanjati osobu koju volite signal je da potiskujete osjećaje u stvarnosti i da ih trebate osvijestiti. Ovakav vaš san ne govori ništa o drugoj osobi, nego o vlastitoj potrebi da napravite prostora za sve svoje emocije, bez brige o tome kako će vas drugi percipirati. Možda ste postali toliko opterećeni pitanjem voli li vas druga strana, osoba koju ste sanjali, da zaboravljate na sebe i svoju dobrobit, procesuiranje vlastitih emocija.

Svaka osoba ima svoje emotivne ili fizičke rane, a neke osobe nas na njih podsjećaju, pa često kada potiskujemo te rane, sanjamo osobe koje vežemo uz njih. Neki su prošli više toga od drugih, neki preko svega lagodno prelaze, dok neki se nikako ne mogu osloboditi prošlosti. Kako idu kroz život sa sobom nose svoju bol i kreiraju neravnotežu, opterećujući sve stvarne odnose koje imaju. Kroz život vežemo različita iskustva, neka su dobra, neka loša.. Često ta iskustva stvaraju toliki teret da nam cijeli život postaje težak. Osloboditi se prošlosti i tereta toliko je zahtjevan posao, a opet s druge strane to je jedini način da živimo poletno i zdravim životom.

Sanjati osobu koju dobro poznajete prilika je da razmislite o toj osobi. Koja vas iskustva vežu uz tu osobu? Možete li neke situacije iz njenog života poistovjetiti sa svojim životom? Što vam se sviđa a što ne? Što možete naučiti od te osobe? Možda tumačenje svog sna o toj osobi sami pronađete, a možda ćete i trebati nazvati tu osobu, pitati kako je, što se dešava u njenom životu?

Sanjati poznatu (popularnu) osobu, neku medijsku ličnost, podsvjesni je signal da vas ta osoba podsjeća emotivno na neke vlastite osjećaje koje trebate procesuirati? Predstavlja li ta osoba nešto što biste i vi željeli?

Sanjati neku osobu iz prošlosti podsvjesni je signal da se trebate osloboditi nekih emocija iz prošlosti na koje vas ta osoba podsjeća. Ponekad bez obzira koliko se trudili uživati u sadašnjem životu nikako se ne uspijevamo osloboditi prošlih rana, te nam one kao veliki uteg opterećuju svakodnevnicu. Razmislite koju ste osobu sanjali, podsjeća li vas ne neki gubitak? Podsjeća li vas na neku bol iz prošlosti? Možda vas osoba i podsjeća na lijepe i bezbrižne trenutke iz djetinjstva, te je takav san signal vaše podsvijesti da želi rekreirati takav opušteniji život.

Snovi o drugima jako su važni snovi, jer nas potiču da na neutralniji način pristupimo svojim emocijama. Sve ono što biste rekli toj osobi koju ste sanjali, sve što biste joj savjetovali da napravi, stavite na jedan papir i pročitajte sami sebi, te potražite područja života u kojima možete implementirati te promjene.

Sanjati POZNATE OSOBE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*