Sanjati PLJUVATI – detaljno tumačenje –

23. veljače 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati PLJUVANJE

Što znači sanjati PLJUVANJE

Pljuvanje je čin kojim na neverbalni način, bez da išta kažemo govorimo kako nas nije briga, ni za tu osobu, ni za tuđe mišljenje ni za naše ni tuđe ponašanje. Stoga ovaj simbol u snovima treba tumačiti u tom kontekstu. Sanjati pljuvanje zapravo je čin oslobađanja. Prestajete se brinuti o nečemu i baš vas za to briga. Nećete biti ni emotivno ni psihički više opterećeni.

Ako u snu imate baš jako puno pljuvačke u ustima i morate je ispljunuti , to je signal kako se u vama rađaju neke briljantne ideje i da jedva čekate da ih kažete ili krenete u njihovu realizaciju.

Ako sanjate da vas pljuju to je signal kako ste previše usredotočeni na tuđa mišljenja. Bez obzira što se desilo i što drugi o vama mislili, trebali biste slijediti svoje srce i nastaviti po svom. Strašno vas muči tuđe mišljenje, a to vas sputava i blokira vam sve kreativne ideje. Također, može i značiti da netko ima nešto protiv vas i da vam radi iza leđa. Na prvi pogled vam se može činiti kako vam osoba pomaže, ali zapravo bilo kakvu pažnju da vam pridaje to postaje problem jer će vam se obiti o glavu.

Ako sanjate da vam partner pljuje u lice signal je zahlađivanja odnosa. Već lagano shvaćate kako se hladi i kako se trebate više angažirati kako se ne bi desilo potpuno zahlađenje odnosa.

Sanjati PLJUVATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova