Sanjati PLJUVATI (PLJUVANJE) – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PLJUVANJE

Što znači sanjati PLJUVANJE

– Sanjarica PLJUVANJE –

Pljuvanje je čin kojim na neverbalni način, bez da išta kažemo govorimo kako nas nije briga, ni za tu osobu, ni za tuđe mišljenje ni za naše ni tuđe ponašanje. Stoga ovaj simbol u snovima treba tumačiti u tom kontekstu. Sanjati pljuvanje zapravo je čin oslobađanja. Prestajete se brinuti o nečemu i baš vas za to briga. Nećete biti ni emotivno ni psihički više opterećeni.

Ako u snu imate baš jako puno pljuvačke u ustima i morate je ispljunuti , to je signal kako se u vama rađaju neke briljantne ideje i da jedva čekate da ih kažete ili krenete u njihovu realizaciju.

Ako sanjate da vas pljuju to je signal kako ste previše usredotočeni na tuđa mišljenja. Bez obzira što se desilo i što drugi o vama mislili, trebali biste slijediti svoje srce i nastaviti po svom. Strašno vas muči tuđe mišljenje, a to vas sputava i blokira vam sve kreativne ideje. Također, može i značiti da netko ima nešto protiv vas i da vam radi iza leđa. Na prvi pogled vam se može činiti kako vam osoba pomaže, ali zapravo bilo kakvu pažnju da vam pridaje to postaje problem jer će vam se obiti o glavu.

Svi razumijemo da kada nekoga osuđujemo radi njegovog ponašanja ili kada netko osuđuje nas, da je to iznimno negativno emotivno iskustvo, pa po samoj prirodi stvari uvijek želimo izbjeći tuđe osude, pa često izbjegavamo prihvatiti i tuđe razmišljanje koje se ne slaže s našim, u strahu da se radi o osudama. Kada nam netko daje vodstvo ili želi pomoći, ne želimo ga saslušati zbog straha da se radi o prijeziru ili osudi. Zbog toga je jako bitno naučiti razlikovati mišljenje i osude u oba smjera, i kada mi nekome nešto pričamo ili kada nama netko nešto govori. Mišljenje nam pomaže da inteligentno kročimo kroz svijet, da učimo na tuđim iskustvima, da zajednički unapređujemo stvari i radimo na poboljšanju. Imati mišljenje o nečemu zdravo je jer nam omogućuje da surađujemo i poboljšavamo se, ali osuđivanje gasi svake kontakte, sprječava napredak te inicira povlačenje i krajeve. Trebamo koristiti svoju intuiciju za formiranje mišljenja, jer na taj način kreiramo pozitivne ishode, ali trebam ose svim silama truditi da izbjegavamo osuđivanje, jer ono ne vodi do napretka i poboljšanja, nego do gašenja odnosa.

Osuđivanje i prijezir nas zatvaraju, mišljenja otvaraju nove vidike, a osuđivanje zatvara. Jednom kada pokažemo prijezir i osudu za nečije ponašanje to zatvara svaki daljnji kontakt i daljnju raspravu. Mišljenje nas vodi iz trenutka u trenutak, za razliku osudbe i prijezira koji su konačni odgovori.

Ako sanjate da vam partner pljuje u lice signal je zahlađivanja odnosa. Već lagano shvaćate kako se hladi i kako se trebate više angažirati kako se ne bi desilo potpuno zahlađenje odnosa. Ako ste sanjali da vas partner ili bilo tko drugi pljuje ovo je na neki način upozorenje ukoliko ne želite prekinuti odnose da pripazite i na svoje ponašanje i partnerove namjere. Pokušajte zaviriti ispod površine i umjesto da gledate nečije riječi i trenutno ponašanje, pokušajte shvatiti namjere i želje. Što ta osoba želi iz odnosa s vama? Kada shvatite odgovor na ovo pitanje uvidjet ćete kako su trenutno raspoloženje i riječi nevažne, a kako su zapravo namjere ono što se računa.

Da biste točno protumačili san o pljuvanju jako je bitno uzeti i ostale simbole iz sna u obzir, jer se ovakav san može protumačiti samo u kontekstu ostalih simbola, a ne kao pljuvanje izolirano, ali ipak sanjati pljuvanje, signalizira neke temeljne stvari koje daju potpuno drugačiji smisao ostalim simbolima iz tog sna.

Sanjati pljuvanje krvi ima upozoravajući simbolizam. Takav san govori kako se trebate više brinuti o svome zdravlju, te ako osjećate neke tegobe da trebate napraviti preglede ili sistematski pregled. Sanjati pljuvanje krvi može simbolizirati i psihološki očaj i gubitak nade u teškim situacijama.

Sanjati PLJUVATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*