Sanjati PLAMEN – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PLAMEN

Što znači sanjati PLAMEN

– Sanjati plamen –

Sama riječ plamen se povezuje s ljubavi, pa ako ste sanjali plamen signal je kako vas očekuje rasplamsavanje ljubavi i sreća u ljubavnom životu. Ali plamen simbolizira i sve druge oblike ljubavi i strasti, strast prema hobiju, strast prema nekom sportu ili prema nekom tipu posla.

Ako sanjate da se borite s plamenom to je signal da ćete se trebati više potruditi oko ljubavi koju želite, ali da ćete u konačnici biti sretni, zadovoljni i zaljubljeni.

Neke stare sanjarice sugeriraju i kako su snovi o plamenu snovi o novcu, te kako osobe koje sanjaju plamen očekuje bogatstvo i blagostanje. Ali ovo treba tumačiti u smislu vatre koja baca iskrice. Zapravo ne simbolizira plamen ili vatra sama po sebi bogatstvo, nego iskrice vatre koje se raznose uokolo. Sama vatra više se povezuje s našim emotivnim stanjem.

Snovi o plamenu često signaliziraju i nemogućnost shvaćanja nečega. Ako pokušavamo upaliti plamen ili je on još mali, to simbolizira da smo postali pasivni i bezvoljni. Naša nam podsvijest šalje kroz ovaj san znakove kako trebamo otkriti nove strasti, aktivirati se oko stvari koje volimo trgnuti se i u sebi ponovno probuditi prave strasti.

Postoje dani u životu kada volimo svoj život, kada radimo sve ono što volimo i kada volimo sve ono što radimo. Kada je svaka stanica u našem tijelu usredotočena na ono čim se bavimo i kada jedva čekamo biti aktivni. S druge strane postoje trenuci kada samo sve odrađujemo i to u pravilu odrađujemo zato što moramo. U takvim trenucima često zaboravljamo uopće da se može voljeti život i posao. Takav život svojevrstan je vid samo-sabotaže. Zaboravljamo na svoje snove, ne preuzimamo rizike, nema motivirajućeg straha od gubitka. Međutim, samo što smo odlučili ignorirati sve strasti koje smo imali, ne znači da one još uvijek ne postoji. Čak i kada upadnemo u fazu praznine i nezainteresiranosti, negdje u nama čuči maleni plamen strasti koji samo čeka da ga zapalimo i ponovno potaknemo.

Snovi o plamenu podsjećaju nas da je život prekratak da bismo ga vodili isprazno, bezvoljno i nezainteresirano. Nikad nije kasno vratiti se starim strastima ili otkriti nove, bilo da se radi o umjetnosti, sportu ili bilo kojem drugom hobiju, bilo čemu što nas je nekad privlačilo i čime smo se bavili ili u čemu se nikad nismo imali hrabrosti okušati. Naravno, ovakav san ne sugerira da biste trebali napustiti sve obveze kako biste se bavili hobijem, nego kako zbog obveza ne smijete odgađati nešto što volite. Ključ je u ravnoteži. Trebate u život ukomponirati i ono što morat i ono što želite.

Teško je shvatiti toliko značenja plamena u snovima, od rasvjetljavanje, topline, uništavanja…

Plamen u stvarnom svijetu ima toliko simbola, da u pravilu je jedan od najtežih snova za pojasniti. Plamen može biti strast, ljubav, ali zavaravanje, razaranje. S jedne strane može biti simbol plamteće ljubavi, ali i s druge razarajućih osjećaja koji uništavaju dobre odnose. Zbog toga će za točno tumačenje pojma plamena biti jako važno protumačiti i ostale simbole.

Nije isto sanja li plamen osoba recimo koja se dvoumi između dva muškarca koja je jednako privlače ili osoba koja je odana u braku i sanja dva plamena, tada taj san može simbolizirati i nevjeru. Kao i kod većine snova značenje ćete moći pronaći samo ako se prisjetite okruženja u kojem ste neki simbol sanjali, emocija koje je taj simbol u vama potaknuo, te asocijacija koje su vezne uz taj simbol u vašem stvarnom životu.

Sanjati PLAMEN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*