Sanjati PEČAT – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PEČAT

Što znači sanjati PEČAT

– Sanjati PEČAT –

Sanjati da ste udarili pečat znak je da trebate imati više vjere u sebe i da trebate stajati iza svojih odluka. Što ste odlučili odlučili ste i u određenom trenutku ste mislili da je to najbolja moguća odluka za vas.

Sanjati da gledate kako je netko udario pečat znak je neprijateljstva u okolini, a da je ono vjerojatno uzrokovano vašim postupcima. Sanjati da drugi udaraju pečat simbolizira strahove od toga da su drugi nešto pogrešno procijenili i donijeli krive odluke. Sanjati pečat može biti znak da imate osjećaj da drugi donose odluke i da ne možete puno na te odluke utjecati. No, trebate razmisliti da li ste vi svojim ponašanjem utjecali na te odluke. Možda ih niste donijeli ali možda ste doprinijeli takvim odlukama.

Sanjati pečat na pismu sugerira novosti, to je da bi vam mogle pristići neke vijesti.

Sanjati pečat može biti znak određene opasnosti, odnosno rizika koje nose neki poslovi ili osobe. To ne znači ni da će takvi odnosi završiti loše, samo da trebate biti na oprezu.

Također, sanjati pečat znači da ste u nekim stvarima uspjeli i da se pojavila određena zavist u okolinu na neke stvari iz vašeg života, ali to mogu biti sitnice poput nove odjeće, nove frizure i slično.

Općenito pečat se stavlja kada je nešto završeno i kada se ovjerava, te tako i san sugerira da ste spremni završiti s nekim poglavljima u životu, da ste spremni krenuti dalje i da mislite da ste s tim stvarima završili. Ovakav san je uobičajen ukoliko sretnete osobu iz prošlosti s kojom ste imali neriješene situacije, te sada vidite da to više nije bitno, ili ste čuli nešto što vam je razjasnilo situaciju te ste sada spremni završiti s tim.
Također, san je uobičajen ako ste naporno radili i bliži se kraj, te san sugerira da ste zadovoljni s napravljenim.

Sanjarice ne znaju jednoznačno tumačenje snova o pečatu, ali uvijek takvi snovi govore o odlučnosti.

Mnoge osobe boje se pogrešnih odluka, a ovisno o kontekstu snovi o pečatu govore o takvim strahovima. Ponekad nas je strah donijeti vlastite odluke, a ponekad imamo osjećaj da su drugi zbog nedovoljno informacija donijeli pogrešne prosudbe ili odluke. Pri donošenju odluka mnogi imaju strahove kako će napraviti lošu investiciju, pogrešno procijeniti neku osobu, a neki čak strahuju od toliko jednostavnih odluka, kao što je odabir za boje zidova u kupaonici. Međutim, prava istina je da ne postoji pogrešna odluka, sve dok smo voljni raditi dalje, odustati od te odluke ili je učiniti pravom. Svaka odluka donosi vrijedna iskustva, a što je čini pravom odlukom. Čak i ako u dogledno vrijeme odustanemo od neke odluke, vrijedne pouke koje smo shvatili i iskustva koja smo proživjeli čine je pravom odlukom.

Donijeti bilo kakvu odluku i kretati unaprijed bolje je nego stajati na mjestu. Ako ništa drugo, to što smo donijeli neku odluku znači da smo imali hrabrosti odlučiti, što je opet vrijedna stvar.

Snovi o pečatu podsjećaju nas da odluke treba donositi bez straha, jer uvijek iz svakog postupka (kojeg ne bi bilo bez odluke) nešto naučimo. Svaka nova odluka je jedna nova vrijedna lekcija. Ponekad ćemo se držati odluke jer smo shvatili da nam pomaže u životu i olakšava život, a ponekad ćemo shvatiti da zapravo ne želimo slijediti taj put.

Sanjati pečat simboličan je način na koji nam naša podsvijest poručuje da su odluke tu da nam pomažu napredovati i da ne smijemo strahovati pred odlukama, jer strah od odluka je strah od vlastitog života i preuzimanja odgovornosti.

Sanjati PEČAT

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*