25. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati PARFEM – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati PARFEM

Snovi o parfemima različito se tumače ovisno o osjećajima koje ste vezali uz parfem koji ste sanjali. Zapravo miris parfema simbolizira točan osjećaj prema onome što ste sanjali.

Ako je parfem ili miris ugodan, odnosi se na ugodne emocije koje gajite prema određenim stvarima a koje su se pojavljivale u snu. Pred vama su veseli i zanimljivi događaji.

Ako je miris neugodan tada su i vaše emocije neugodne. Općenito se na temelju toga koliko vam se svidio miris može protumačiti na koje naše emocije se parfem odnosi.

Sanjate li kako je parfem prejak, to simbolizira kako neke osobe iz vašeg okruženja vrše veliki mentalni pritisak na vas ili pokušavaju manipulirati s vama. Takav pritisak kreira stresno okruženje kojeg bi se trebali probati riješiti tako da sebe i svoje želje stavite na prvo mjesto. Snove o parfemu često imaju osobe koje ne neki način sputavaju svoje emocije i prekrivaju ih iz nedostatka samopouzdanja i svojevrsne ovisnosti o drugima.

Sanjati da kupujete parfem to simbolizira kako razmišljate o načinima kako se izvući od nekog problema, te vas upozorava da nije pametno koristiti prevare da biste ostvarili svoj cilj. Nemojte ići protiv vlastite savjesti samo da bi dobili nagradu od drugih i tuđe pohvale.

Ako ste u snu dobili parfem na poklon, tumačenje sna također ovisi o tome koliko vam se poklon svidio. Ako vam se poklon svidio to znači da imate pozitivne emocije vezane uz ostale predmete iz snova, a ako nije, to označava negativne emocije.

Parfem simbolizira vlastite osjećaje, ta nakon sna o parfemu jako je bitno da razmislite koliko zapravo prepoznajete svoje osjećaje, koliko dopuštate drugima da vam nameću ono što oni žele, a koliko su zapravo vaši osjećaji vaši. Pozitivan odgovor i komplimenti koje vam drugi daju, ponekad su toliko moći, da postajete ovisni o tuđem mišljenju. Ljudi često znaju sputavati sebe i blokirati svoje emocije, samo da ne dobiju negativan odgovor od drugih ljudi, da bi ih držali dobro raspoloženima i da bi imali i dalje njihovu potporu. Kod nekih osoba, cijeli skup samopoštovanja i samovrijednosti temelji se na tome što će drugi reći i kako će vrednovati ono što su napravili. I dok je prekrasno dobiti pohvale i lijepe riječi za ono čim se bavimo, svakako se trebate podsjećati da je najvažnije ono što sami o sebi mislimo. Da ne trebamo tražiti od drugih ono što možemo sami sebi dati.

Ako ste sanjali parfem razmislite, ovisno o kontekstu, ne simbolizira li ovakav san da previše svojih vlastitih emocija sputavate u sebi, samo da bi se svidjeli drugima. Možda bi neka mjera umjesto svidjeti se drugima, trebala biti da ono što radimo ima pozitivan utjecaj na svijet oko nas i da smo sami zadovoljni onim što radimo. Pokušajte umjesto da gledate kako se svidjeti drugima, raditi na tome da gledate kako sebi i svima oko sebe učiniti život boljim.

Sve počinje s unutarnjim osjećajem vrijednosti i načinom kako sami percipiramo neku situaciju. Nitko ne može umjesto nas nešto pomirisati. Osjećaj mirisa je jedinstven i za svaku osobu različit. Ako nam nešto lijepo miriši, lijepo nam miriši, bez obzira što drugi rekli na to. Kvaliteta života dolazi iz unutarnjeg osjećaja samopouzdanja. Kada shvatimo da nam ne trebaju tuđe pohvale, nego da je bitno da se sviđamo sami sebi i sami se pohvalimo za svoj rad, tek tada ćemo moći uživati u svim „mirisima” oko sebe. U sebi tražite potvrdu i odgovor na pitanje što osjećam, a ne u drugima i okolini.

Sanjati PARFEM

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.