Sanjati biti NEPRISTOJAN ili nepristojno ponašanje – detaljno značenje –

Što sanjati NEPRISTOJNO PONAŠANJE ili biti nepristojan?

– sanjarica NEPRISTOJNOST –

Tumačenje snova o nepristojnosti, ruganju i sličnom najviše ovisi jeste li osoba prema kojoj su nepristojni i rugaju joj se ili ste osoba koja je u snu nepristojna i koja se nekome izruguje.

Sanjati kako ste nepristojni san je koji govori o poslovnom napretku. Ovo je san koji sugerira da sve neće ići onako kako ste zamislili, ali će na kraju dovesti do pozitivnog rezultata i napretka.

I najbolje kreirani planovi mogu krenuti krivo, a sanjati nepristojnosti san je koji sugerira takve situacije. Nitko ne može predvidjeti sve što će se dogoditi. Čak i osobe koje percipiraju sve i dobre su u kreiranju planova ponekad se suoče s okolnostima o kojima uopće nisu razmišljali. Snovi o nepristojnom ponašanju simboliziraju takve situacije. Stvari jednostavno ponekad idu svojim tijekom, ali to vjerojatno nije tako loše kako zvuči. Da se neće svi planovi ostvariti i da će se situacija razvijati van našeg utjecaja sasvim je normalni dio života, a ono što vi možete naučiti iz ovog sna je da se trebate prilagoditi i naučiti upravljati kormilom i kada situacija ne ide onako kako ste očekivali.

Sve u životu je lakše kada prihvatite pobjednički mentalitet. Gubitnici očajavaju kada se desi nešto neplanirano, pobjednici se prilagode i izvuku iz svake situacije, da bi na kraju ostvarili ipak korist. Osobe koje ostvaruju stalni napredak svjesne su da nikad stvari neće ići točno kako su zamislili, ponekad moraju prihvatiti da su stvari drugačije, okrenuti ploču i krenuti dalje. Za mnoge stvari u životu potrebno je preusmjeriti stazu i prilagoditi se, a to je ono što simbolizira san o nepristojnom ponašanju.

Ako ste sanjali nepristojno ponašanje, bilo da ste vi bili nepristojni ili je neko drugi nepristojan takav san simbolizira potrebu da preispitate vlastite kriterije. Što je za vas uspjeh a što neuspjeh? Mnoge situacije s kojima se suočavamo u životu ne mogu se okarakterizirati kao uspješne ili neuspješne, nego više kao sastavni dio puta, gdje su neka prijelazna točka prema ostvarenju nekih drugih ciljeva ili osobnog raste ili razvoja.

Nerazumna očekivanja su jedan od načina na koje sami sebe činimo jadnima. Ako se usredotočite sam ona jedan vid nagrade, na primjer materijalnu vjerojatno ćete biti razočarani. Međutim, ako prihvatite činjenicu da nagrada dolazi u mnogo oblika poput poštovanja, raste, učenja novih stvari, pohvale ili nečeg trećeg shvatit ćete da zapravo niste doživjeli neuspjeh, nego uspješno savladali neku životnu lekciju, koja u konačnici vodi do većeg uspjeha, zadovoljstva i postignuća.

Sanjati NEPRISTOJAN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*