Sanjati NAUŠNICE – detaljno tumačenje –

17. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati NAUŠNICE

Što znači sanjati NAUŠNICE

– Sanjati naušnice –

Kroz povijest se uvriježilo mišljenje da po nakitu možete vidjeti kojem statusu neka osoba pripada, položaju u društvu i mnogo toga o porijeklu osobe.

Naušnice su dio kolekcije nakita, a nakit je vrlo vrijedan, pa sanjate li naušnice ovisno o kontekstu i ostalim simbolima uvidjet ćete da se radi o zaista važnom aspektu vašeg života.

Nošenje naušnica u snu obično je pozitivan signal koji je povezan sa zadovoljstvom, dok s druge strane izgubiti naušnice loš je simbol koji sugerira neugodne događaje. Stoga je jasno da pravo značenje snova o naušnicama najviše ovisi o kontekstu u kojem naušnice sanjate.

Trebate se prisjetiti od kakvog su materijala bile, da li su bile skupocjene ili bižuterija, te kako ste se osjećali dok ste ih gledali ili nosili. Svakako je puno bolji znak sanjati da nosite naušnice.

Ako nosite skupocjene naušnice i uživate u nošenju, velika je vjerojatnost da vas čeka vrlo dobro razdoblje u životu.

Ako ste osoba koja voli uživati u životu i luksuz, pred vama je dobro razdoblje. Ako sanjate kako nosite zlatne naušnice to znači da vas očekuje dobitak i u materijalnom smislu. Zlatne naušnice označavaju kako vas očekuje napredak i materijalna dobit.

Ako sanjate da nosite biserne naušnice, to se odnosi na vašu psihu. Vjerojatno ćete biti vrlo zadovoljni sami sa sobom ili ćete dobiti neke informacije koje će vas razveseliti i ispuniti.

Sanjate li kako gledate naušnice u izlogu ili ih samo razgledate, ali ne kupujete, to znači da imate još faza koje trebate preći prije nego vaš uspjeh bude potpun.

Ako sanjate kako ste izgubili naušnicu, to može predstavljati negativne događaje gdje ćete pretrpjeti uvredu, ali i kako je vrijeme da promijenite ponašanje i stavove prema ljudima koji su vam najbliži.

U svakom slučaju što su naušnice koje sanjate ljepše i dragocjenije to više prestiža, ugleda i društvene reputacije one predstavljaju.

Ako sanjate jeftine ili neugledne naušnice to može biti opomena kako trebate više brinuti o svome ugledu. Ne trebate biti uvijek brutalno iskreni, te pokušajte kontrolirati kako se ponašate prema drugima. Dajte im više slobode i nemojte pokušavati nikim manipulirati.

Sanjati NAUŠNICE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova