19. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU – detaljno –

Sanjati tekstualne poruke često predstavlja  neizrečene stvari koje niste sigurni da li nekom trebate...

Što znači sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU

Što znači sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU

Sanjati MOBITEL

Sanjati mobitel često predstavlja osjećaj da trebate komunikaciju s drugima.

Sanjati da imate probleme prilikom korištenja mobitela, sanjati da nema signala, sanjati da vam je mobitel pokvaren i slično sugerira probleme u komunikaciji u stvarnom životu, ili strah od određenih razgovora koji su pred vama. Snovi o mobitelu tumače se uglavnom u kontekstu osjećaja koje smo povezivali u snu vezano uz korištenje mobitela. Ako smo mobitel koristili anksiozno, nervozno ili ljutito, to predstavlja ovisno o ostalim simbolima iz sna probleme u komunikaciji, te slične osjećaje u stvarnom životu. Sanjate li da ste sretni prilikom korištenja mobitela, da uspješno obavljate pozive ili pišete poruke, to sugerira kako je pred vama dobro razdoblje u smislu komunikacije i prezentiranja svojih ideja.

Sanjati da vam je ukraden mobitel sugerira da imate problema sa starim odnosima i da vam je teško pustiti neke osobe da odu iz vašeg života. Ukradeni mobitel u snu simbolizira potrebu da se oslobodite nekih starih veza iako je to teško, ali je nužno ako vam emocije vezane uz njih stvaraju opterećenje i koče vas u stvarnom životu.

Sanjati da ste zaboravili mobitel sugerira nemogućnost kontaktiranja neke osobe. Sanjati da ste zaboravili mobitel znak je da više niste sigurni kako se ponašati u određenoj situaciji, da vam se stvari u životu mijenjaju, te da vam treba vremena da se na te promjene prilagodite. Izgubljeni mobitel u snu signalizira zbunjenost u stvarnom životu, a ovisno o ostalim simbolima koji se pojavljuju u snu, znati ćete na koje se područje života odnosi.

Sanjati novi mobitel sugerira nova iskustva u životu, pa čak i napredovanja. Novi mobitel sugerira kako su pred vama novi društveni izazovi, te novi vidovi komunikacije.

Sanjati da ste promijenili mobitel ili SIM karticu znak je novih stvari i promjena na bolje u stvarnom životu. Nova kartica ili novi mobitel simboliziraju vrlo slične stvari, a to su novi komunikacijski izazovi, novi projekti i posebno novo društvo.

Sanjati da vam je mobitel zaključan i da ga ne možete otključati zbog pogrešnog unosa šifre sugerira probleme u komunikaciji u stvarnom životu koje ćete ipak uspjeti nadići.

Sanjati da ste razbili mobitel sugerira da imate osjećaj da neki odnosi koji su dobro funkcionirali sada su narušeni te niste sigurni kako stvari vratiti u ravnotežu. Sanjati razbijen ekran tj. staklo mobitela odnosi se na osjećaje kojih postajete svjesni, ali ih ignorirate.

Sanjati da vam je mobitel ispao u vodu znak je preopterećenosti emocijama, te sugerira da ne znate kako reći ono što mislite i osjećate. Sanjati da vam je mobitel ispao u vodu sugerira da trebate pričekati dok vam stvari postanu jasnije te ih onda rješavati.

Sanjati PORUKE NA MOBITELU

Sanjati tekstualne poruke često predstavlja  neizrečene stvari koje niste sigurni da li nekom trebate reći ili kako ih reći. To se ne odnosi nužno na riječi koje su u poruci u snu, nego da o nečemu imate takav dojam.

Sanjati sebe kako pišete sms ili poruke na mobitelu simbolizira unutarnju želju da čujete se s nekim ili dobijete poruku od nekoga.

Sanjati da se ne možete spojiti na mrežu kako biste poslali poruku ili sanjati da vam je pokvaren mobitel, te zbog toga ne možete poslati poruku predstavlja strah od komunikacije s nekim u stvarnom životu.

Također, drugo tumačenje ovakvih snova je da u stvarnom životu previše koristite mobitel i poruke te da podsvjesno mislite da trebate smanjiti.

Neki tumači snova govore kako su snovi o mobitelima samo signal da je mozak preopterećen ovim uređajem, te da se ne uspijeva ni po noći odmoriti od njega.

Sanjati MOBITEL

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.