Sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU – detaljno –

Što znači sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU

Što znači sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU

Što znači sanjati MOBITEL ili PORUKE NA MOBITELU

Sanjati MOBITEL

Sanjati mobitel često predstavlja osjećaj da trebate komunikaciju s drugima.

Sanjati da imate probleme prilikom korištenja mobitela, sanjati da nema signala, sanjati da vam je mobitel pokvaren i slično sugerira probleme u komunikaciji u stvarnom životu, ili strah od određenih razgovora koji su pred vama.

Sanjati da vam je ukraden mobitel sugerira da imate problema sa starim odnosima i da vam je teško pustiti neke osobe da odu iz vašeg života.

Sanjati da ste zaboravili mobitel sugerira nemogućnost kontaktiranja neke osobe. Sanjati da ste zaboravili mobitel znak je da više niste sigurni kako se ponašati u određenoj situaciji, da vam se stvari u životu mijenjaju, te da vam treba vremena da se na te promjene prilagodite.

Sanjati novi mobitel sugerira nova iskustva u životu, pa čak i napredovanja.

Sanjati da ste promijenili mobitel ili SIM karticu znak je novih stvari i promjena na bolje u stvarnom životu.

Sanjati da vam je mobitel zaključan i da ga ne možete otključati zbog pogrešnog unosa šifre sugerira probleme u komunikaciji u stvarnom životu koje ćete ipak uspjeti nadići.

Sanjati da ste razbili mobitel sugerira da imate osjećaj da neki odnosi koji su dobro funkcionirali sada su narušeni te niste sigurni kako stvari vratiti u ravnotežu. Sanjati razbijen ekran tj. staklo mobitela odnosi se na osjećaje kojih postajete svjesni, ali ih ignorirate.

Sanjati da vam je mobitel ispao u vodu znak je preopterećenosti emocijama, te sugerira da ne znate kako reći ono što mislite i osjećate. Sanjati da vam je mobitel ispao u vodu sugerira da trebate pričekati dok vam stvari postanu jasnije te ih onda rješavati.

Sanjati PORUKE NA MOBITELU

Sanjati tekstualne poruke često predstavlja  neizrečene stvari koje niste sigurni da li nekom trebate reći ili kako ih reći. To se ne odnosi nužno na riječi koje su u poruci u snu, nego da o nečemu imate takav dojam.

Sanjati sebe kako pišete sms ili poruke na mobitelu simbolizira unutarnju želju da čujete se s nekim ili dobijete poruku od nekoga.

Sanjati da se ne možete spojiti na mrežu kako biste poslali poruku ili sanjati da vam je pokvaren mobitel, te zbog toga ne možete poslati poruku predstavlja strah od komunikacije s nekim u stvarnom životu.

Također, drugo tumačenje ovakvih snova je da u stvarnom životu previše koristite mobitel i poruke te da podsvjesno mislite da trebate smanjiti.

Sanjati MOBITEL

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova

Ostavite komentar

*