Sanjati MED – detaljno tumačenje-

7. studenoga 2020. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati MED

Što znači sanjati MED

Snovi o medu donose općenito probleme, neugodnosti i loše vijesti, međutim sve ovisi o kontekstu u kojem ste ga sanjali.

Budući da med se smatra bogatim plodom, ali za koji je potrebno puno napornog rada, za početak pčela, a zatim i ljudi, predstavlja teške poslove i probleme u našim naumima, ali koji će rezultirati krajnjim plodom i zadovoljstvom. Nakon početnih problema, krenut ćete u pravom smjeru i u konačnici biti zadovoljni učinkom.

Ako sanjate da med dodajete u neke druge namirnice ili da ga obogaćujete raznoraznim mirodijama ili dodacima to znači da iako je nešto naizgled u vašem životu dobro, da ste vi nezadovoljni i da biste htjeli neke stvari mijenjati i učiniti ih privlačnijima i zanimljivijima.

Sanjati da jedete med označava spremnost da ostvarite svoje ciljeve. Možda vas netko odgovara, ali vi ste svjesni rizika i voljni ste djelovati.

Ukoliko ste u vezi, a sanjate da jedete med to označava da ćete vjerojatno unaprijediti odnos, a nemojte se iznenaditi i ako vaša veza završi brakom i sretnom obitelji.

Ako sanjate da kupujete med, to znači da ste voljni neke stvari mijenjati i željeli biste promjene, ali niste voljni uložiti više truda i aktivirati se oko svojih želja. Razmislite što vas koči, a možda ste se previše uljuljali u rutinu.

S druge strane sanjate li da vrcate med ili košnice meda to znači da ste spremni i aktivirati se oko onoga što želite. Sanjati med u ovakvom okruženju jako je dobar simbol, jer sugerira i da imate planove i želju za promjenom, ali da ste i sami svjesni kako sve zahtjeva određeni trud te kako ste voljni oko toga se potruditi.

Sanjati da jedete med koji je lošeg okusa znači da se u vama stvara mješavina različitih osjećaja. S jedne strane bi trebali biti sretni radi razvoja neke situacije, dok s druge strane dubinski u sebi vidite kako to nije ono što ste htjeli, te kako ste očekivali da će stvari krenuti u drugom smjeru, povoljnije za vas.

Sanjati MED

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova