Sanjati OSOBU U KOJU SI ZALJUBLJEN – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati OSOBU U KOJU SI ZALJUBLJEN?

– sanjarica OSOBA U KOJU SAM ZALJUBLJEN –

Kada sebi tumačite neki san trebali biste znati kako oni simboli o kojima tijekom dana najviše razmišljamo nose najmanje simbolike. Najviše pažnje trebamo obratiti na neobične simbole, koji su neočekivano ušli u naše snove i naizgled se pojavili od nikud.

Ljudi često sanjanju osobu u u koju su zaljubljeni. To nije ništa neobično, jer cijeli dan se o toj osobi dosta razmišlja, traži načine gdje sresti, razmišlja o nekim prošlim susretima… Često se kod tumačenja snova pojašnjava kako sanjati osobu u koju si zaljubljen nema interpretaciju, nego motivaciju. Ako ste u nekoga zaljubljeni vjerojatno tu osobu želite viđati što češće, a snovi su izvrsna prilika, gdje nam naš mozak izlazi u susret i sanjamo osobu u koju smo zaljubljeni.

Da biste ipak protumačili sebi san u kojem ste sanjali osobu u koju ste zaljubljeni radije se usredotočile na neki drugi simbol koji se pojavio u snu. Razmislite u kojem se kontekstu pojavila osoba u koju ste zaljubljeni, što ste radili, kakvo je vrijeme bilo što se još u snu istaknulo što bi moglo biti povezani simbol. Neki od konteksta u kojima možete sanjati osobu u koju ste zaljubljeni je da ste se ljubili, da ste hodali zagrljeni, da vas je osoba u koju ste zaljubljeni odbila, kako ste se vozili u nekom automobilu…

Snove u kojima ste sanjali osobu u koju ste zaljubljeni treba više sebi tumačiti na način da ako ste na primjer zajedno hodali dok pada kiša noseći kišobrane, radije potražite značenje pojmova i simboliku pojmova kišobran ili kiše.

Ukoliko ste sanjali kako se ljubite sa osobom u koju ste zaljubljeni potražite simboliku što znači ljubiti se u snu ili što znači sanjati poljubac. Na primjer, ako ste sanjali kako ste kasnili na susret s osobom koja vam se sviđa, pogledajte u tumaču snova što zapravo znači sanjati da negdje kasnite.

Možda shvatite kako ste sanjali osobu u koju ste zaljubljeni samo jer ste željni njene blizine i zapravo vam je na neki način trebala potpora u snu, ali snovi o toj osobi zapravo nemaju nikakve veze s vašim ljubavnim životom, nego se odnose potpuno na drugo životno polje.

Sanjati kako vas je osoba u koju ste zaljubljeni odbila ili u snu pristala na vezu s vama, treba tumačiti u smislu vlastitih strahova ili intuicije. Trebate dobro razmisliti, ako ste sanjali kako vas je osoba u koju ste zaljubljeni odbila nije li to odraz vaših strahova da bi se takvo nešto moglo desiti u stvarnosti ili je odraz intuicije, gdje vam vaša podsvijest pokušava nešto sugerirati. Također, ako ste sanjali da ste u vezi s osobom u koju se zaljubljeni, treba ponovno razmisliti je li takav san odraz vaše želje da ostvarite vezu s tom osobom ili sugestija podsvijesti, gdje podsvjesno primjećujete neke signale koje vam osoba u koju ste zaljubljeni šalje, pa zapravo u snu već uživate u nečemu što vaša podsvijest po suptilnim simbolima primjećuje da bi moglo biti u budućnosti.

Sanjati kako je netko zaljubljen u vas, bilo osoba u koju ste i zaljubljeni ili netko drugi, podsjetnik je na vlastite kvalitete i svoje jake strane. Ovakav san sugerira kako se trebate više cijeniti i više usredotočiti na ono što imate u osobnom smislu, nego ono što nemate. Ovakav san sugerira kako imate mnogo više kvaliteta nego što mislite.

VEZANO:

Sanjati SIMPATIJU – detaljno tumačenje –

Sanjati  osobu u koju si zaljubljen

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.