Sanjati SREBRNU BOJU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati SREBRNU BOJU?

– sanjarica SREBRNA BOJA –

Srebrna boja u snovima simbolizira intuiciju i osviještenost, ali i sposobnost da donosite dobre odluke sa sretnim ishodom.

Srebrna boja označava nešto vrijedno, jer je obično povezujemo uz metal srebro, ali može označavati i vesele događaje jer se povezuje s blještavilom.

Srebrna boja je također simbol ženstvenosti i intuicije. Ako ste sanjali srebrnu boju razmislite što je u vama ili oko vas toliko vrijedno na što vas san upozorava. Ako ste vidjeli srebrnog psa vjerojatno se radi o vrijednostima povezanim uz prijateljstvo, te srebrna boja simbolizira kako imate vrijedne prijatelje. Ako ste sanjali srebrnu kuhinju nešto u vašoj nutrini ima jako veliku vrijednost te trebate shvatiti kako neke svoje osobine trebate njegovati više.

Sanjati porozno srebro simbolizira kako nešto ne održavate dovoljno dobro i kako ne znate cijeniti njegovu vrijednost.

Sanjati srebrni nakit simbolizira prosperitet i blagostanje. Srebrna narukvica ili lančić povezani su s mudrosti i vrlinama osobe koja sanja. Sanjati nakit koji se nosi u paru, poput naušnica govori o dobrom partnerstvu i vrijednoj vezi.

Ako ste sanjali srebro vezano uz simbole prijatelja to govori o prijateljskim razgovorima, razumijevanju i pametnoj komunikaciji.

Ponekad snovi o srebrnoj boji govore o traćenju nekih vrijednih potencijala, poput traćenja vremena. Ako vam se čini da ne živite život kakav biste htjeli ili kakav zaslužujete vjerojatno tratite mnogo svojih potencijala i tratite mnogo vremena. Trebali biste prvo naučiti promijeniti vlastiti odnos s vremenom, ja nagrada će biti pozitivne promjene u vašem životu.

Međutim ako tratite vrijeme, ako ga često „ubijate” nemojte se iznenaditi da vam mnogo toga u životu ne ide, jer tratite najvrijedniji resurs koji imate. Prava je istina da nitko nema svo vrijeme svijeta da mijenja na pozitivan način svoj život, a gledanje Facebook zidova, čitanje o tome kako drugi uređuju svoj stanove, gledanje emisija o tome kako drugi kuhaju ne donosi ništa koristi a oduzima vam dragocjeno vrijeme koje biste mogli iskoristiti za ostvarenje svojih ciljeva. Jednog dana ćete se probuditi i kada više neće biti vremena da napravite ono što ste oduvijek volji. Bez obzira imali 20 ili 80 godina, ako postoji nešto što ste oduvijek željeli, nešto što ste sanjali da ćete napraviti, sada je trenutak da krenete prema ostvarenju.

Neki ljudi će se osvrnuti i vidjeti kako su protratili ne samo godinu ili dvije, nego možda i desetljeće samo zbog toga što nisu visoko vrednovali vrijeme.

Za neke ljude život je skup obveza koje se nižu jedna za drugom. I dok nije dobro tratiti vrijeme, opteretiti se s toliko obveza da od svih obveza ne stižete ni misliti o onome što radite također nije dobro. Ako ste preopterećeni obvezama, malo razmislite koji je motiv iscrpljivanja i preuzimanja toliko obveza. Ako sve to skupa vodi nekom vašem cilju, samo naprijed, ali ako se iscrpljujete obvezama koje vas u konačnici ne vode nigdje razmislite još jedanput. Pojednostavnite svoj kalendar postavljajući ograničenja što ćete raditi, a što nećete, kako bi bilo u skladu s vašim osobnim prioritetima. Definiranje prioriteta rezultirat će pojednostavljenim rasporedom i pomoći vam da se oslobodite ograničenja vezanih uz ono što ćete raditi, a što nećete.

Sanjati srebrnu boju podsjetnik je naše nutrine da nešto vrijedno krijemo u sebi, imamo oko sebe ili da nas nešto vrijedno očekuje, ali nitko vam ništa neće dati na poklon. Trebate razmisliti u kojem području se kriju vaši potencijali, na što obratiti pažnju, gdje je izvor vaše vrijednosti, a zatim se potruditi da svi ti potencijali izbiju na površinu pravim sjajem.

Sanjati SREBRNA BOJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.