Sanjati SPROVOD – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati SPROVOD

– sanjarica SPROVOD –

Mnogi ljudi prestraše se ovakvog sna, o sprovodima, te budu negativno raspoloženi ostatak dana razmišljajući što bi moglo značiti to što su sanjali sprovod. Međutim, sprovodi i razmišljanje o njima su svakodnevni dio našeg života, pa se ne trebate iznenaditi da su takvi snovi vrlo česti. Sprovodi u snu predstavljaju naše strahove, strahove od završetaka i strahove od promjena. Možda se ne čini tako, ali snovi o sprovodima su jedan od češćih snova. Posebno ga često sanjaju osobe koje su u razdoblju tugovanja, imale su u skorijoj prošlosti gubitak ili bile ne nekom sprovodu ili jednostavno osobe koje razmišljaju u ovoj fazi o smislu života. U tom kontekstu snovi o sprovodu ne nose neko posebno značenje i treba ih tumačiti u kontekstu straha od budućnosti, straha od promjena, straha da bi mogli nešto ili nekoga izgubiti.

Morate znati kako snovi o sprovodu nemaju proročansko značenje. Oni nikad ne govore o tome kako će vam se desiti nešto negativno ili pozitivno, nego o vlastitim emocijama i strahovima koji postoje u vama. Snovi o sprovodu nikad nisu signal da će vam se nešto loše ili negativno desiti, ni vama ni nekome od vaših bližnji, nego su znak kojim vam vaša podsvijest govori o osobnom strahu od takvih mogućnosti.

Ako ste sanjali vlastiti pogreb to je san zapravo o vašoj snazi. Sposobni ste donositi promišljene odluke. Svjesni ste da vas kroz život očekuju i uspjesi i gubici, ali se s njima znate i nositi. Obično snove o vlastitom pogrebu imaju hrabre osobe koje se znaju suočiti sa životnim izazovima, te ih spremno prihvatiti.

Često sanjarice snovima o sprovodu pridaju jednostavno značenje, međutim snovi o sprovodu su refleksija vašeg unutarnjeg stanja, a nisu naznake onoga što će vam se desiti.

Ako sanjate da gledate sprovod izdaleka to znači da se u sebi s nečim opraštate. Nešto je u vašem životu završilo ili će uskoro završiti, a da vi već podsvjesno primjećujete naznake. To ne mora biti ništa negativno, nego se samo radi o tome da ste zapravo spremni pustiti taj osjećaj ili emociju.

Ako sanjate da ste u povorci na sprovodu, vjerojatno ste u fazi neodlučnosti. Znate da se nečemu približio kraj, ali niste spremni još to pustiti. Ovakav san može govoriti i tome da ste u depresivnoj fazi i da vam se čini da previše toga u vašem životu ne ide kako treba. Sanjati da ste u povorci na sprovodu refleksija je vašeg stava o vlastitom životu. Vjerojatno mislite da vam ne ide, međutim trebate se potruditi kreirati veseliju i optimističniju atmosferu oko sebe. Sudjelovanje u povorci u snu, signalizira da ste se i okružili negativnim i neraspoloženim ljudima, te da morate raditi na vraćanju veselja u život i radosnih doživljaja. Može vam se na prvi pogled činiti jako teško, međutim, s malim promjenama i malim koracima uvidjet ćete kako se puno toga svodi na to kakav stav imate u glavi. Mali sprovodi govore o lošem raspoloženju i depresiji, ali ako sanjate veliki i raskošan sprovod, na primjer s limenom glazbom to može govoriti o završetku depresivne faze i početku bolje, čak i u smislu novih projekata i poslova koji će se isplatiti.

Sanjati sprovod drage ili bliske osobe, možda roditelja koji je još uvijek živ ili nekog rođaka podsjetnik je na prolaznost života i kako trebamo uživati u onome što imamo umjesto da čeznemo za nedostižnim stvarima. Ovakav san podsjeća nas kako trebamo kreirati dragocjene trenutke i uživati s ljudima koje volimo.

Sanjati SPROVOD

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.