Sanjati LOTO – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LOTO?

San o lotu i igrama na sreću je jedan od onih snova kada se razveselimo nadajući se kako je to predznak za iznenadno sjecanje bogatstva u stvarnom životu ili dobitak u igrama na sreću. Međutim, takav san se pojavljuje u životnim razdobljima koja su stresna, kada previše razmišljamo , kada nemamo pravu soluciju za svoje probleme, kada bismo podsvjesno željeli da nam sudbina pomogne i riješi naše probleme. Snovi o lotu, ovisno o kontekstu mogu značiti i da su društveni odnosi s ljudima oko vas narušeni, te podsvjesno mislite kako bi to da imate novca ili da ga naglo dobijete pomoglo da vratite ili steknete ugled. Snovi o lotu mogu biti i podsjetnik da se ne ulaže previše novaca u samo jednom smjeru, jer nekim ljudima se posreći, ali na svakog dobitnika, ostanu milijuni gubitnika.

Mnogi među nama vjeruju da je njihova sudbina već negdje ispisana, te da bi se trebali prepustiti struji života. S druge strane su oni koji vjeruju kako je svaka osoba krojač vlastite sudbine i svatko sam za sebe odlučuje kakva će njegova sudbina biti. I dok je svatko od nas rođen sa svrhom, o nama samima ovisi hoćemo li je ostvariti. Sami birate hoćete li se zdravo ili nezdravo hraniti, s kim ćete se družiti , koji posao ćete raditi. Prihvatiti svoju sudbinu znači prihvatiti sve ono što život stavlja pred nas sa zahvalnošću, ne gubeći iz vida ono što želimo biti, što želimo postići. Većina ljudi ima naviku svakodnevno odbijati sve što im se ne sviđa iz straha što misle da ako prihvate takvo nešto kako će to postati njihova sudbina. Međutim, u stvarnosti samo ako mirno prihvatite postojanje stvari koje vam se ne sviđaju i onoga što za vas ne funkcionira možete se pokrenuti i angažirati oko promjene.

Prihvatiti sudbinu ne znači prepustiti se okolnostima bez obzira kakve bile, nego vjerovati u sebe i sudbinu znajući da bez obzira što nam život donese da ćemo se moći s tim nositi i izaći kao pobjednici. Jednom kada to prihvatimo nećemo očekivati nagle obrate, nego ćemo znati da o nama ovisi kada će se situacija preokrenuti.

Ako sanjate izvlačenje brojeva

Ovakav san ovisno o drugim simbolima i najčešće krije značenje u brojevima. Jeste li zaboravili nečiji rođendan, trebate li obaviti nešto na datum koji ste broj sanjali ili slično?! S druge strane ukoliko se sjećate svih brojeva ujutro koje ste sanjali pokušajte i s uplatom pravog lota. Ponekad, iako u iznimno rijetkim situacijama neke osobe su sanjale loto brojeve koji su u stvarnosti bili izvučeni, pa vrijedi pokušati. Možda ste baš vi osoba koja ima te posebne moći?!

Sanjati kako kupujete loto listić

Ako ste sanjali da kupujete loto listić takav san može sugerirati kako se u stvarnom životu previše oslanjate na sreću. Prepuštate kontrolu drugima ili sudbini bez obzira što niste zadovoljni trenutnom situacijom. Vjerojatno vam podsvijest govori kako sami trebate napraviti neki ozbiljan plan umjesto da se nadate kako će netko drugi ili nešto drugo iznenada riješiti sve vaše probleme.

Sanjati kako je netko drugi igrao ili osvojio loto

Sanjati o tome kako drugi igraju loto san je koji reflektira ljubomoru iz stvarnog života. Vjerojatno ste u fazi kada vam se čini da se svima drugima na neki način posreći osim vama, te kako je drugima mnogo lakše u životu. Razmislite što uzrokuje zavist i zbog čega se ona javlja. Ako osvijestite svoje osjećaje, lakše ćete ih kontrolirati nego da ih skrivate i mrzite ljude oko sebe zbog zavisti.

Sanjati LOTO?

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*