Sanjati LANAC – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LANAC

Što znači sanjati LANAC

~ Sanjati lanac ~

Ako sanjate da ste vidjeli neki lanac, koji vam se urezao u memoriju vjerojatno ste se previše povukli u sebe te skrivate prave emocije. Snovi o lancu mogu sugerirati kako općenito izbjegavate otkrivati previše svoje osobnosti drugim ljudima ili u nekoj konkretnoj ljubavnoj situaciji odbijate pokazati svoju zainteresiranost.

Ako sanjate da nosite lanac na sebi ili oko sebe to simbolizira da ste previše sputani vezano uz neki posao ili situaciju, te da niste sposobni sagledati širu sliku. Iako je najvažnije na kraju dobro odraditi neki posao, jednako je bitno i napraviti taj posao u realnom roku. Morate pronaći načina kako se ubrzati, a bez da izgubite na kvaliteti obavljanja posla.

Zlatni lanac jako je pozitivan signal, te sugerira veselje u obitelji. Vjerojatno će se netko od članova obitelji odlučiti na ženidbu, zaruke ili zajednički život.

Sanjati da ste pokidali neki lanac, može na prvu pomisao izgledati kao da ćete pretrpjeti neki prekid veze ili gubitak, ali zapravo je značenje suprotno. Oslobodit ćete se okova, te imati priliku ostvariti napredak na svim područjima, a izgledna je i materijalna dobit.

Ako bacate lanac ili ga ostavite iza sebe, to je također pozitivan znak. Oslobodit ćete se tereta u stvarnom životu, nakon mnogo truda riješiti neke probleme, te ćete kreirati nove prilike i napredak.

Snovi o lancima također sugeriraju i dobro zdravlje, bilo da sanjate da su lanci oko vas, što znači da ste zaštićeni ili da se lanac prekida što u drugom smislu znači da ste se oslobodili nekog tereta i da je novo i manje opterećujuće razdoblje pred vama.

Ako sanjate da vas lanac stišće ili vam je pretežak to znači da trebate razmisliti o svojem društvu. Možda vas neke osobe iz vaše blizine previše sputavaju i ne dozvoljavaju vam da se razvijate u smjeru u kojem biste htjeli. Manje se osvrćite na ono što drugi misle o vama.

Nošenje s emocijama može biti pravi izazov, a općenito sanjati lanac govori o tome. Lanac u snovima se odnosi na emocije, sputanost ili oslobođenje od teških emocija. Ako prolazimo kroz uzburkano razdoblje, nošenje s emocijama može biti pravi izazov. I dok će neki ljudi sve svoje emocije odmah pokazati, drugi će se povući u sebe i sve svoje osjećaje sakriti u sebe. Ako ste sanjali lanac to je podsvjesna sugestija kako ste postali preplavljeni emocijama i kako ne pronalazite pravi način da ih kanalizirate. Poricanje emocija ne samo da je nezdravo za vas, nego je nezdravo za sve odnose koje imat es drugim ljudima. Ako izrazite svoje emocije na pravi način, to pomaže vama da bolje razumijete situaciju, a onima oko vas da bolje razumiju vas i odnos koji imaju s vama. Najjednostavniji način da osvijestite ono to osjećate je da imenujete svaku emociju. Bilo da osjećate zavist, ljubomoru, strah ili ljutnju, kada kažete osjećam se tako sami sebi, shvatit ćete koliko vam je lakše. Čak i negativnu emociju možete pretvoriti u pozitivnu ako e imenujete, te pokušate shvatiti što možete učiniti kako biste kanalizirali takvu emociju i izvukli nešto pozitivno iz cijele situacije. Negiranje emocija otežava i vama i svima oko vas.

Za što preciznije tumačenje snova u kojima se pojavljuje lanac trebate se prisjetiti što više simbola, kako biste mogli odgonetnuti na koje područje života se odnose vaši snovi o lancu. Obratite pažnju i na osjećaje tijekom sanjanja, jer nije isto jeste li se nakon što ste sanjali lanac probudili anksiozni s osjećajem sputanosti ili ste se osjećali poletno i oslobođeno.

Sanjati LANAC

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*