Sanjati LAVOR – detaljno značenje

Što znači sanjati LAVOR?

sanjarica LAVOR –

Lavor u snovima nema neko posebno značenje. Tradicionalna sanjarica kaže da ako ste sanjali pun lavor tada to simbolizira veselje, a ako ste sanjali prazan lavor da to donosi brige. Međutim, moderna sanjarica proširuje ovo tumačenje i kaže kako je najvažniji kontekst u kojem ste sanjali lavor. Ovisno dal je lavor pun ili prazan to može dati pozitivan, odnosno negativan predznak snu, ali samo tumačenje snova o lavoru proizlazi i konteksta, što ste radili s lavorom, gdje ste ga sanjali, u kakvom okruženju, te koji su se još simboli pojavili uz lavor. Nije isto sanjati da ste prali svoja stopala u lavoru ili ste koristili lavor za pranje odjeće.

Alternativno lavor simbolizira kako trebate ostaviti iza sebe teška vremena i probleme te se okrenuti modernijem stilu života koji je jednostavniji i fizički lakši. Vjerojatno ste napokon voljni usmjeriti pogled prema naprijed i riješiti se negativnih emocija. Razmislimo li o lavoru, kao simbolu u snovima, vjerojatno ste svjesni i sami kako je to zastario predmet. On danas nema svoju praktičnu svrhu, osim što ga koristimo iz navike umjesto košare za rublje, za pranje robe koju smatramo osjetljivom, kada nemamo povjerenja u modernu simboliku. Lavor i u stvarnosti i snovima simbolizira neka prošla vremena, kada tehnologija nije bila dostupna, kada je život bio teži. Zbog toga sanjati lavor ima preslikano značenje na vaš život u smislu da na nekom životnom području namjerno sebi otežavate, da se izbjegavate promijeniti, da izbjegavate korištenje prednosti koje nosi moderan život i tehnologija i niste spremni koristiti sve ono što vam je dostupno. Ovisno o kontekstu u kojem ste sanjali lavor i ostalim simbolima prepoznat ćete na koje se životno polje ili na što se odnosi san o lavoru. Koje je to područje na kojem sami sebi otežavate i gdje se ne možete osloboditi zastarjelih ideja.

Sanjati lavor pun vode

Snove o lavoru punom vode tradicionalna sanjarica tumači u smjeru uspjeha i pobjede. Neke probleme koje ste imali ćete nadići, a ukoliko se pojave novi, savladat ćete ih s lakoćom.

Sanjati kako kupujete lavor

Sanjati kako kupujete lavor san je koji govori da na nekom području života se okrećete više tradiciji, ali da će vam to možda donijeti neke psihološke koristi, ali da će vam otežati život u fizičkom smislu.

Sanjati kako se kupate, umivate ili perete dio tijela u lavoru

Ovaj san simbolizira radosno razdoblje pred vama. „Isprat” ćete neke brige i probleme, očekuje vas vedrije razdoblje u kojem ćete biti zadovoljniji i sretniji.

Sanjati LAVOR

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*