28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati LICE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati LICE

Lice označava karakter neke osobe, emocije i zdravlje. Lice koje sanjamo pokazuje je li neka osoba sretna, zadovoljna, nesretna, zdrava ili bolesna. Snovi s vlastitim licem su vrlo rijetki, pa se češće sanja neko tuđe lice. Ali i ekspresije na tuđem licu zapravo govore o našim emocijama i zdravlju. Možda mislite da sanjate nepoznatu osobu, ali zapravo sanjate nepoznatu stranu svoje osobnosti.

Sanjate li lice, bez obzira svoje ili tuđe, zapravo sanjate o vlastitom identitetu.

Svako lice je različito, pa se u tumačenju snova koncentrirajte na pojedine karakteristike lica. Djeluje li vam osoba čije lice vidite zdravo, veselo, razočarano i slično.

Ako sanjate lijepo lice, vjerojatno ste i sami zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite ili bolje rečeno zadovoljni ste sami sobom. S druge strane sanjate li ružno ili unakaženo lice, vjerojatno podsvjesno znate da trebate raditi na sebi i mijenjati neke stvari.

Sanjate li kako njegujete lice, umivate, stavljate kremu ili nešto slično to znači da vaša situacija zahtjeva korekcije. Još jedanput preispitajte svoje odluke i ponašanje, jer velika je šansa da nešto radite pogrešno ili da možda nešto radite dobro ali je protivno vašoj savjesti i očekivanjima.

Snove o licu tradicionalna sanjarica interpretira na način, da pozitivnu ili negativnu konotaciju snu dodjeljuje na temelju ljepote lica i emocija koje su se pojavile u snu dok smo gledali lice. Tako će se san u kojem smo vidjeli lijepo ili dobro raspoloženo lice tumačiti kao predznak dobrog razdoblja, ako sanjate ružno ili na neki način nagrđeno ili namrgođeno lice to je predznak lošijeg razdoblja i nekih poteškoća.

Moderna sanjarica snove o licu tumači tkao da lica koja viđamo u snu interpretira kao naše raspoloženje i emocije kroz koje prolazimo u trenutnoj fazi života. Zbog toga tumačenje sna ovisi o emocijama koje ste osjetili dok ste sanjali lice. Snovi o nepoznatim osobama i nepoznatim licima simboliziraju našu stranu osobnosti koju ne poznajemo dovoljno. Nepoznata lica prema modernoj sanjarici predstavljaju nama nepoznate dijelove naše podsvijesti, emocija i psihe. To je simboličan način na koji nam naša podsvijest želi poručiti kako na to trebamo obratiti pozornost da ne zapostavimo važne emocije.

Svaka osoba trebala bi slijediti svoje snove i ono što želi bez obzira što joj se na prvi pogled može učiniti da neke stvari koje želi nisu više opcija. Na primjer, ukoliko je vaša skrivena želja bila studirati medicinu i liječiti ljude, možda ne stignete završiti medicinski fakultet, ali možete volontirati u bolnici ili domu za starije, gdje im je pomoć potrebna i na taj način pomagati ljudima. Ako želite biti pjevač, ali imate tremu, dobar početak je tražiti posao u glazbenoj industriji iza pozornice. Čovjek bi trebao živjeti tako da se većinu života nalazi tamo gdje bi želio biti, jer samo tako može još više napredovati i dodatno istraživati svoje talente, i izgraditi strastveni pristup životu.

Umjesto da se ograničavate trebali biste pronaći načina da kreirate život koji odgovara vašoj osobnosti. Snovi o nepoznatim licima govore kako trebamo istražiti i drugu stranu svoje osobnosti kako bi nam život bio puniji.

Sanjati lice muškarca

Sanjati lice muškarca ima drugačije značenje od navedenog iznad samo ako ste slobodna djevojka, tada lice muškarca dodatno može predstavljati da imate previsoke kriterije, te da biste mogli propustiti ljubav života težeći za nečim nedostižnim i savršenim. U ljubav biste se trebali prepuštati postupno, te dati priliku nekome tko vam na prvi dojam ne izgleda savršeno. Dajte još jednu, pa još jednu i još puno prilika normalnoj ljubavi, a ne idealima.

Sanjati LICE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.