Sanjati VEŠ MAŠINU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati VEŠ MAŠINU

Što znači sanjati VEŠ MAŠINU

Što znači sanjati VEŠ MAŠINU

– Sanjati veš mašinu –

Sanjati veš je uobičajen san koji uglavnom govori o promjenama, da biste nešto na sebi ili oko sebi htjeli mijenjati.
Sanjati veš mašinu predstavlja određene osobe koje vam u stvarnom životu pomažu da se osjećate bolje, da riješite probleme ili nedoumice. Kada ne možete nešto sami tada znate kome se obratiti za pomoć. Kao što veš mašina pomaže da se opere veš tako i vama te osobe pomažu da prođete procese promjene.

Sanjati veš mašinu znak je da postoje osobe kojima je stalo do vas i da su vam spremne pomoći ili bar vas saslušati.

Sanjati  veš mašinu je promjena, spremnosti na promjene, ali da vjerojatno trebate na tom putu i drugo mišljenje.

Sanjati da ste vidjeli veš mašinu znak je da želite promijeniti dojam na koji vas drugi doživljavaju.
Sanjati da ste se riješili stare veš mašine ili da kupujete novu veš mašinu znak je boljih odnosa s drugim ljudima, pa čak i napredovanja.

Sanjati kako stavljate rublje u veš mašinu sugerira da su promjene već počele, dok sanjati da stavljate u veš mašinu ono što u nju ne bi trebalo ići znak je problema.

Sanjati da se pokvarila veš mašina prilikom pranja znak je da promjene prema kojima idete nisu lagane, da je na putu puno poteškoća, kao da ste zapeli u tome, kao što je perilica rublja zapela s pranjem.

Sanjati perilicu rublja ili veš mašinu znak je potrebe za čišćenjem, ali u ovom slučaju ne izvanjskog nečega iz našeg okruženja nego produhovljenim unutarnjim čišćenjem sebe.

Sanjati VEŠ MAŠINA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova