24. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KUVERTU – detaljno tumačenje –

Ako ste sanjali da vaša kuverta ima sadržaj, tada osnovnom simbolizmu kuverte trebate pridodati i simbolizam onoga što se nalazi unutra, te na taj način kreirati značenje koje vaš san ima. Ako ste sanjali kako u kuverti se nalazi novac sugerira kako imate određene strahove vezane uz financije, ali je ovo dosta povoljan simbol.

Što znači sanjati KUVERTU?

– sanjarica KUVERTA

Sanjarica snove o kuverti tumači tako da im osnovni simbolizam proizlazi iz boje. Tako ako sanjate kuvertu u kojoj se obično šalju osobna pisma, bijele boje, to sugerira kako ćete primiti neke dobre vijesti, dok s druge strane ako sanjate kuvertu plave boje, u kojoj se obično dobivaju službeni pozivi i obavijesti to sugerira neka zavaravanja i neiskrenost, odnosno otkrivanje nečega što do sada niste znali, o čemu niste bili obaviješteni.

Da biste točno protumačili snove o omotnici, odnosno kuverti, važno je uzeti u obzir izgled omotnice, razmisliti na što vas asocira taj tip omotnice, te u kakvom kontekstu ste je sanjali. Da li ste primali ili davali kuvertu, u čijem društvu ste bili, te da li ste uspjeli pročitati što piše u omotnici ili ste vidjeli što se nalazi unutra ako se nešto nalazilo. Za ispravno tumačenje ovakvoga sna jako je bitan kontekst i vaš osobni dojam o samom snu, kako ste se osjećali, kave su se emocije pojavile u snu i što vas se iz cijelog sna najviše dojmilo.

Ako ste primili bijelu kuvertu u snu, to simbolizira kako ćete dobiti lijepe vijesti vezano uz neku dragu osobu ili osobu iz vaše blizine, a vijesti će vas razveseliti. Također, ovakav san se može odnositi i na to kako će vas neka osoba s kojom ste bili bliski u prošlosti pokušati kontaktirati ili da želi stupiti s vama u kontakt. Ako ste sanjali kako primate plavu kovertu takav san simbolizira kako ćete primiti neke informacije koje će vas neugodno iznenaditi. Otkrit ćete neke stvari koje ranije niste znali, a koje vam nisu po volji. Možda ćete shvatiti kako ste bili zavaravani.

Sanjati kako šaljete kuvertu simbolizira vašu želju da obnovite vezu s nekim osobama, bilo da su to prijatelji ili bivši partneri, ali da osjećate nelagodu i da vam je teško prenijeti pravu poruku na pravi način. San u kojem šaljete kovertu simbolizira kako želite nekome nešto reći, ali da još uvijek ne pronalazite pravu taktiku i prave riječi.

Sanjati kako držite kovertu u ruci, ali ako vam san nije otkrio jeste li tu kuvertu spremali poslati ili ste je upravo primili simbolizira nesigurnost i pretjeranu brigu oko svake riječi. Vjerojatno pretjerano brinete o tome da se vaše riječi ne shvate pogrešno i ne protumače u krivom smjeru, ali istovremeno vi ste ta osoba koja previše mjerka tuđe riječi. U svemu tražite neko skriveno značenje i tajen poruke.

Sanjati kako otvarate kuvertu ima slično značenje kao i da je primate. Takav san otkriva kako će vam pristići neke vijesti koje će utjecati na vašu budućnost. Te nove informacije usmjerit će vas prema novim idejama i novim prilikama. Sanjati kako zatvarate kuvertu simbolizira kako ste došli već do nekih zaključaka i kako imate okvirnu ideju kojim smjerom ćete krenuti, te da vam preostaje još samo završni korak. Ovaj san nosi još jednu skrivenu poruku da biste trebali biti oprezniji s riječima, posebno onima koje nose dvosmisleno značenje i koje bi drugi mogli krivo protumačiti.

Ako ste sanjali da vaša kuverta ima sadržaj, tada osnovnom simbolizmu kuverte trebate pridodati i simbolizam onoga što se nalazi unutra, te na taj način kreirati značenje koje vaš san ima. Ako ste sanjali kako u kuverti se nalazi novac sugerira kako imate određene strahove vezane uz financije, ali je ovo dosta povoljan simbol.

Sanjati crvenu, rozu kuvertu ili kuvertu s ljubavnim porukama ili čestitkom je pozitivan signal koji donosi dobre vijesti na ljubavnom polju.

Sanjati KUVERTA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.