Sanjati KRUNU – detaljno značenje-

Što znači sanjati KRUNU?

– sanjarica KRUNA –

Snovi o kruni su tipičan primjer snova gdje samo značenje sna proizlazi iz konteksta u kojem se san odigravao. Stoga da biste protumačili san u kojem ste sanjali krunu najvažnije je okruženje, gdje ste sanjali krunu i kakva je ona bila. Što je okruženje i kruna ljepše, to san ima pozitivije značenje i daje naznaku uspjeha, a što je okruženje ružnije, a kruna izgleda lošije san govori o nazadovanju. Prema tradicionalnoj sanjarici kruna simbolizira materijalni uspjeh, ali i brige oko toga hoće li sve ispasti kako treba.

Sanjati krunu na glavi

Sanjati krunu na glavi, posebno ako je od plemenitih materijala, poput dragog kamenja, zlatna ili srebrna simbolizira uspjeh. San simbolizira ostvarenje nekih snova i ostvarivanje uspjeha. Obično se taj san odnosi na karijeru i posao, ali uspjeh može doći i u drugom vidu, odnosno životnim područjima. S druge strane sanjati kako skidate krunu s glave simbolizira rizike i neuspješne pothvate. Trebali biste razmisliti gdje su vaši eventualni propustiti kako biste popravili stanje. Sanjati kako stavljate krunu sebi na glavu simbolizira kako ćete za uspjeh biti sami zaslužni, te kako će uspjeh uslijediti nakon što se potrudite i date sve od sebe. Uspjeh će stići kao nagrada za vlastiti trud.

Sanjati krunu na tuđoj glavi

Već znamo iz osnovnog tumačenja snova da snovi o drugim osobama zapravo predstavljaju nas same, a ne druge ljude. Sanjati krunu na glavi nekog drugog ne znači da će netko drugi ostvariti uspjeh, nego da će vama uspjeh doći na nekom području na koje vas ta osoba asocira. Ovaj san može imati i značenje kako podsvjesno mislite da drugi primaju više priznanja i nagrada, te da se vaš trud ne cijeni dovoljno, da netko drugi uvijek pokupi nagradu za ono što ste i vi zaslužni. Sanjati krunu signal je kako vam samopouzdanje raste, te kako vam vaša podsvijest govori kako ste fantastični, izvrsni i vrijedni puno toga.

Sanjati krunu od cvijeća

Kruna od cvijeća simbolizira sreću i zadovoljstvo. Ovakav san simbolizira kako ćete ostvariti osobno zadovoljstvo i satisfakciju. To može značiti i uspjeh u materijalnom smislu, ali ne mora, ali ćete biti jako sretni i zadovoljni načinom na koji se situacija razvija. Pred vama je razdoblje u kojem ćete se osjećati sretno i biti zadovoljni.

Sanjati KRUNA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*