Voli li vas? Kako testirati muškarca [ LJUBAV ]

19. studenoga 2020. By COVER magazin

Voli li vas? Kako testirati muškarca

Voli li vas? Kako testirati muškarca

 

Ako želite na neki način testirati muškarca u uvjeriti se koliko vas voli i da li mu je uopće stalo do vas, najbolji način je da ga pomno promatrate kakav je prema vama dok je u svome društvu.

Najjednostavniji odgovor na pitanje koliko vas voli je : Onoliko koliko je ljubazan prema vama u svome društvu.

Morate znati da i oni muškarci koji s vama ne žele ništa više osim usputne avanture će biti ljubazni prema vama u četiri zida ili tamo gdje ih nitko ne zna. U privatnosti četiri zida svatko može biti ljubazan. Međutim, važnije od toga je kako vas tretira u javnosti i još važnije kako se odnosi prema vama u svome društvu.

Ako vas muškarac ne voli i nije mu stalo do vas sasvim rijetko će vas pozivati van među druge ljudi, obično će birati tiha i intimna mjesta, gdje ste gotovo uvijek sami, bilo da se radi o njegovom ili vašem domu, kinu, izletima u prirodu ili odmoru u nepoznatim krajevima i gradovima.

Naravno, dio ovakvog ponašanja možete prepisati sramežljivosti, strahu ili zbunjenosti, međutim vaš partner ukoliko vas voli nikako neće birati samo skrivena mjesta, a kada vas pokaže svome društvu uvijek će biti prema vama ljubazan.

Ako u društvu svojih prijatelja zbija šale na vaš račun ili u društvu prijateljica više pažnje posvećuje njima nije dobar znak. Znak je da mu nije stalo onoliko koliko mislite da jest ili bar koliko se nadate da jest. Ako izlazi s vama u klubove, ali cijelu večer koketira s drugim djevojkama, često se zna izgubiti ili njegovi odlasci u toalet traju predugo vjerojatno se radi o tome da samo nema s kim drugim izaći, pa mu treba društvo, a vas predstavlja kao prijateljicu ili rodicu.

Ako vas netko voli pazit će da ne povrijedi vaše osjećaje, te će se potruditi da vas ne dovodi u neugodnu situaciju nikada, pa tako ni u prisutnosti svoga društva.

Ako želite testirati muškarca i saznati koliko vas voli pratite koliko je ljubazan prema vama u svome društvu i dobit ćete jasan odgovor.

Slične teme:

Što muškarac misli, a što kaže – raskrinkajte ga

Što muškarac misli, a što kaže – raskrinkajte ga [ LJUBAV ]