Voli li vas? Kako testirati muškarca da li mu je stalo [ LJUBAV ]

Voli li vas? Kako testirati muškarca

Voli li vas? Kako ga testirati da li mu je stalo

Ako želite na neki način testirati muškarca u uvjeriti se koliko vas voli i da li mu je uopće stalo do vas, najbolji način je da ga pomno promatrate kakav je prema vama dok je u svome društvu.

Riječ testirati nikako se na prvi pojam ne povezuje s ljubavnim odnosima, a kada pomislite na pitanje kako ga testirati vjerojatno i sami osjećate nelagodu, međutim sasvim je prirodno da želite testirati da li mu je stalo do vas. To je iz jednostavnog razloga što želite znati da li je vrijedan vaše pažnje ili vaše osjećaje tratite uzalud. Zapravo je vrlo pozitivna stvar da želite testirati da li mu je stalo, jer na taj način zapravo pokazujete kako je vama stalo do njega i do onoga što on osjeća. Vrlo je dobra stvar da želite znati voli li vas. Sve dok testirate na pravi način, takvi testovi su odlična stvar za vas i za vaš odnos općenito.

Najjednostavniji odgovor na pitanje koliko vas voli i koliko mu je stalo do vas je : Onoliko koliko je ljubazan prema vama u svome društvu.

Ako vas netko voli pazit će da ne povrijedi vaše osjećaje, te će se potruditi da vas ne dovodi u neugodnu situaciju nikada, pa tako ni u prisutnosti svoga društva.

Ako želite testirati muškarca i saznati koliko vas voli, testirati ga da li mu je stalo, samo pratite koliko je ljubazan prema vama u svome društvu i dobit ćete jasan odgovor.

Morate znati da i oni muškarci koji s vama ne žele ništa više osim usputne avanture će biti ljubazni prema vama u četiri zida ili tamo gdje ih nitko ne zna. U privatnosti četiri zida svatko može biti ljubazan. Međutim, važnije od toga je kako vas tretira u javnosti i još važnije kako se odnosi prema vama u svome društvu.

Ako vas muškarac ne voli i nije mu stalo do vas sasvim rijetko će vas pozivati van među druge ljudi, obično će birati tiha i intimna mjesta, gdje ste gotovo uvijek sami, bilo da se radi o njegovom ili vašem domu, kinu, izletima u prirodu ili odmoru u nepoznatim krajevima i gradovima.

Naravno, dio ovakvog ponašanja možete prepisati sramežljivosti, strahu ili zbunjenosti, međutim vaš partner ukoliko vas voli nikako neće birati samo skrivena mjesta, a kada vas pokaže svome društvu uvijek će biti prema vama ljubazan.

Ako u društvu svojih prijatelja zbija šale na vaš račun ili u društvu prijateljica više pažnje posvećuje njima nije dobar znak. Znak je da mu nije stalo onoliko koliko mislite da jest ili bar koliko se nadate da jest. Ako izlazi s vama u klubove, ali cijelu večer koketira s drugim djevojkama, često se zna izgubiti ili njegovi odlasci u toalet traju predugo vjerojatno se radi o tome da samo nema s kim drugim izaći, pa mu treba društvo, a vas predstavlja kao prijateljicu ili rodicu.

Svaka veza je općenito vrlo nesigurno područje. Nitko ne može čitati ničije misli, svatko vam može govoriti što god želi. I dok su neki muškarci vrlo izravni i iskreni, drugi se ne libe upotrijebiti zavaravanje da bi postigli svoje ciljeve. Ponekad muškarac koji na najljepši način i najljepšim riječima govori o svojim osjećajima prema vama zapravo to ne misli, dok neki muškarac koji prema vama gaji veliku ljubav i najdivnije osjećaje ne zna to izraziti. Čak, i ako biste ga otvoreno upitali, da li mu je stalo, možda biste ostali još više zbunjeni. Zbog toga većina žena prati suptilne signale, bez da čeka da on izgovori riječi. To je jedni način na koji se može razlikovati između iskrenih muškaraca i onih manipulativnih.

Ako vas netko voli pazit će da ne povrijedi vaše osjećaje, te će se potruditi da vas ne dovodi u neugodnu situaciju nikada, pa tako ni u prisutnosti svoga društva.

Ako želite testirati muškarca i saznati koliko vas voli pratite koliko je ljubazan prema vama u svome društvu i dobit ćete jasan odgovor.

Slične teme:

Što muškarac misli, a što kaže – raskrinkajte ga