sanjati gaće cover

Sanjati gaće Sanjati da ste vidjeli gaće sugerira da dolaze bolja vremena na poslovnom i/ili privatnom planu. No, pozitivan ishod neće doći sam od sebe nego se trebate potruditi. Sanjati da ste izubili gaće upozorava na neki gubitak, pazite kako ulažete i na što trošite novac. Prije nego što se odlučite na neki veći trošak dobro istražite opcije. Sanjati da ste pronašli gaće govori o vašem strahu od nevjere. To ne mora biti nešto utemeljno, nego govori o vašem osobnom osjećaju. Sanjati bijele gaće sugerira doru situaciju na ljubavnom planu. Sanjati muške gaće - ako žena sanja muške gaće sugerira tajnog obožavatelja. Ako muškarac sanja muške gaće sugerira pojavljivanje suparnika na ljubavnom ili poslovnom planu. Sanjati ženske gaće - ako žena sanja ženske gaće znak je opreza i potencijalne konkurencije na ljubavnom planu. Ako muškarac sanja ženske gaće predstavlja znak da je netko potajno zaljubljen u njega. Sanjati da perete gaće ili da ih stavljate u perilicu sugerira na uspješno rješavanje problema s kojim se suočavate.

Sanjati gaće

Sanjati da ste vidjeli gaće sugerira da dolaze bolja vremena na poslovnom i/ili privatnom planu. No, pozitivan ishod neće doći sam od sebe nego se trebate potruditi.

Sanjati da ste izubili gaće upozorava na neki gubitak, pazite kako ulažete i na što trošite novac. Prije nego što se odlučite na neki veći trošak dobro istražite opcije.

Sanjati da ste pronašli gaće govori o vašem strahu od nevjere. To ne mora biti nešto utemeljno, nego govori o vašem osobnom osjećaju.

Sanjati bijele gaće sugerira doru situaciju na ljubavnom planu.

Sanjati muške gaće – ako žena sanja muške gaće sugerira tajnog obožavatelja. Ako muškarac sanja muške gaće sugerira pojavljivanje suparnika na ljubavnom ili poslovnom planu.

Sanjati ženske gaće – ako žena sanja ženske gaće znak je opreza i potencijalne konkurencije na ljubavnom planu. Ako muškarac sanja ženske gaće predstavlja znak da je netko potajno zaljubljen u njega.

Sanjati da perete gaće ili da ih stavljate u perilicu sugerira na uspješno rješavanje problema s kojim se suočavate.