Sanjati KONJSKO KOPITO – detaljno značenje –

Što znači sanjati KONJSKO KOPITO?

– sanjarica KONJSKO KOPITO –

Konji uvijek u snovima nose pozitivnu simboliku. Govore o brzini, upornosti, snazi, te su pozitivan simbol koji govori o uspješnom razdoblju pred nama.

Ako ste sanjali konjsko kopito takav san se nadovezuje na simboliku konja, ali nosi i svoje značenje. Sanjarica kaže kako ako ste sanjali konjsko kopito očekuje vas sve ono što nagoviješta san o konjima, ali trebate povećati oprez, posebno vezano uz putovanja. Vjerojatno planirate neki izlet ili duže putovanje, ali prije nego se odlučite na njega potrebno je sve provjeriti kako biste se osjećali sigurno na putovanju. Konjsko kopito u snovima govori o uspjehu, ali i oprezu koji je potreban kako se ne bi pojavili neki neplanirani problemi, a koje je bilo moguće anticipirati i neutralizirati.

Kopito općenito nosi simboliku putovanja, promjene lokacije, pa može nagovještavati i veće promjene u smislu selidbe, novog posla, promjene stana ili ureda, a konjsko kopito pojačava ovu simboliku, te govori o tome kako su promjene izglednije i uspješnije.

Ako ste sanjali kako vas je udarilo kopito, to simbolizira kako vam neko namjerno radi štetu i potkopava vaš uspjeh. Razmislite postoje li neke osobe od kojih ste se već poželjeli distancirati? Možda želite da se nečije negativno ponašanje zaustavi, ali ne znate kako to postići.

Sanjati kako vas je pregazilo kopito, takav san govori o tome kako ste previše opterećeni i iscrpljeni, kako se sve oko vas kreće previše brzo. Možda vjerujete kako je sve u vašu korist, ali ako brzina kojom se krećete i preopterećenost vas iscrpe vjerojatno se nećete moći uopće nastaviti kretati.

Sanjati zvuk kopita ili galopiranja konja predstavlja oslobođenje i uspjeh. Vjerojatno ćete se osloboditi nekog tereta ili nekih problema te se slobodnije kretati prema svojim ciljevima i onome što želite.

Sanjati potkovu je vrlo pozitivan simbol i govori o uspjehu i sreći koja će vas pratiti na vašem putovanju, ali i općenito u životu. Sanjati kako potkivate konjsko kopito sugerira kako marljivo radite na svemu onome što će vam se kasnije vratiti i što će drugi percipirati kao uspjeh i sreću, a zapravo će to biti nagrada za vaš uloženi trud i to što ste vrijedni. Ovakav san također sugerira kako biste trebali povećati oprez, jer se simbolika konjskog kopita spaja sa simbolikom potkove.

Sanjati KONJSKO KOPITO

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*