Sanjati KONJSKU GRIVU – detaljno tumačenje –

Sanjati KONJSKU GRIVU / DLAKU

Sanjati konjsku grivu ili dlaku tumači se na sličan način kao i snovi općenito o konju. Da biste protumačili ovaj san, trebate uzeti u obzir sve vaše emocije koje su se pojavile u snu i doživljaj samog konja jer se u tome krije značenje.  

Sanjati lijepu i bujnu konjsku grivu jako je pozitivan simbol. Sam konj predstavlja snagu, simbolizira ljepotu i uspjeh, a ako je fokus sna na konjskoj grivi, tada se sve ovo multiplicira. Ako ste bili sretni dok ste češljali konjsku grivu ili gledali, tada je ovaj san iznimno pozitivan simbol. Ukoliko vas je bilo strah u snu konja, takav san govori o vašem strahu od uspjeha. Imate sve što je potrebno za uspjeh, ali i neke unutarnje kočnice koje se plaše uspjeha.

Ako ste sanjali prljavu grivu ili zapuštenu, tada ovaj san govori o tome da ste u neku ruku zapostavili sebe i neke svoje potencijale. U vama se krije mnogo energije i talenata na životnim poljima koja su nepravedno zapostavljena.

Svi smo se kroz naš život susreli s trenucima kada se osjećamo kao da više ne možemo podnijeti, da ne možemo izdržati ono što nam život nameće, kako smo iscrpili sve svoje snage, te kako je jednostavno situacija preteška za nas. Snovi o konjskoj grivi, u takvim situacijama nas podsjećaju kako se u svakome od nas krije nevjerojatna snaga. Pokušajte se prisjetiti, vjerojatno ste do sada već preživjeli toliko izazova, čak i onda kada ste mislili da su preteški. Uvijek kada dođemo do točke da mislimo kako je previše teško, u nama se pojavi neka unutarnja snaga, nešto za što nismo ni znali da postoji u nama, te nas to uzdigne i motivira prema naprijed. Ako ste sanjali konjsku grivu, signal je da u sebi imate mnogo više potencijala nego što mislite. Vaša podsvijest vam  kroz ovaj san govori  “znam da će situacija biti bolja, ja to mogu u meni ima snage mnogo više nego se površnim pogledom čini”.  Snovi o konjskoj grivi govore o izvanjskim okolnostima, ali još više govore o vašoj perspektivi. Uskoro ćete otkriti nove načine, pogledati na situaciju oko sebe drugim očima s mnogo više samopouzdanja i vidjeti mnogo više potencijala.

Sanjati konjski rep

Snovi u kojima je fokus na konjski rep također su pozitivni snovi, ali pri tumačenju imaju fokus na posebne prilike. Govori o tome kako se približava nešto važno, te kako je iznimno korisno, ali i lijepo razdoblje pred vama. Konjski rep govori o pozitivnoj strani života. Govori o tome kako ćete uvidjeti koliko je život lijep i podići razinu optimizma još jednu skalu više.

Snovi o konjskoj grivi i repu motiviraju nas da se usredotočimo i fokusiramo na svoje ciljeve, a ne sve ono što je krenulo krivo ili prepreke. Ukoliko ste fokusirani na prepreke i ono što vas sputava, gotovo je nemoguće ići naprijed, međutim, kada ste usredotočeni na ono što želite postići, tada probleme i poteškoće možete rješavati jedan po jedan, a slika cilja u glavi vas motivira da idete naprijed.

Sanjati kako konj maše repom, može značiti kako pokušavate od sebe otjerati sve ono što vas smeta, ali i da ćete uspjeti u tome. Ipak, mahanje konja repom u snovima može biti i upozoravajući signal da tjerate sve od sebe, pa tako i one koji su vam spremni pružiti pomoć. Ni jedna osoba ne može sve sama, suradnja s drugima je temelj našeg postojanja. Svi živimo u istom svemiru i dijelimo životni prostor, stoga je bitno da međusobno surađujemo.

Vezano:

Sanjati KONJA – detaljno tumačenje – – COVER magazin.com

Sanjati KONJSKA DLAKA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*